El Cambrils Unió pateix una nova derrota i s'enfonsa encara més a la classificació

L'equip cambrilenc va perder per un contundent 0 a 4 davant el Can Vidalet i té molt difícil la possible salvació

El Cambrils Unió va perdre, aquest passat dissabte a la tarda, davant el Can Vidalet, a l'estadi municipal | Juan Antonio Dorado

Futbol                                  Primera Catalana                                 Grup 3

Cambrils Unió 0 - Can Vidalet 4

Alineació: Álex, Aleix Llobet, Pol Fernández, Álvaro Ortal, Marc Fe, Óscar Moreso, Ivan Martínez (Ramon Lladó m.36), Rubio (Roger Cunyat m.60), Guillem Navarro (Gito m.71), Marc Benito i Adri Morales (Aniceto m.55).

Gols: 1-0 m. 1; 2-0 m.47; 3-0 m. 51; 4-0 m. 89

Targetes: grogues a Marc Benito i Ramon Lladó

A cada jornada que passa, es complica més la possible salvació de categoria del Cambrils Unió, ja que després dels resultats d'aquest últim cap de setmana, l'equip cambrilenc es troba a nou punts de la salvació quan ja només queden cinc partits per jugar. La salvació és pràcticament impossible i més atenent a l'evolució que ha experimentat aquestes darreres setmanes l'Ascó, l'equip que es troba un lloc per damunt del Cambrils Unió a la classificació.
El dissabte el Cambrils Unió va rebre una contundent derrota a casa per 0 gols a 4, davant el Can Vidalet, equip que lluita per entrar a la Superlliga, i que es troba situat en el quart lloc de la classificació. El Cambrils Unió, una setmana més, continua penúltim.
Tot just començar, el partit se li va posar cara amunt al Cambrils Unió ja que en el primer minut ja encaixava el primer gol després d'un no marcatge a l'extrem visitant. Poc a poc l'equip cambrilenc va anar entrant en el partit i disposaria de quatre clares ocasions; d'Aleix Llobet al minut 9,  de Rubio al 13 i un tir de lluny al 15 i finalment va estavellar la pilota al pal en l'últim minut del primer temps.
Tot just iniciar la segona part, nou gerro d'aigua freda als dos minuts de la represa ja que el Cambrils Unió encaixava el segon gol d'un tir des de fora l'àrea. Després d'aquest segon gol, el Cambrils Unió, pràcticament, va tirar la tovallola ja que sols tres minuts després i amb un clamorós fora de joc, no senyalat pel linier, queia el 0-3. El Cambrils Unió es va veure superat pel Can Vidalet tant per ofici com per la condició fisica. Per acabar, a un minut pel final, el Can Vidalet marcava el 0-4 aprofitant un altra errada de la defensa local.

Aquest proper diumenge el Cambrils Unió jugarà al camp del Viladecans.