Esports

Futbol

Contundent derrota del Cambrils Unió al camp de l'Atlètic Sant Just

El míster cambrilenc, Guillermo Camarero, es lamentava de l'apatia d'alguns dels jugadors del seu equip i pel poc esperit de lluita que havien mostrat en el tram final del partit

Per Ferran Tuset

Equip titular del Cambrils Unió que es va enfrontar a l'Atlètic Sant Just
Equip titular del Cambrils Unió que es va enfrontar a l'Atlètic Sant Just | Cedida

Futbol                    Primera Catalana                  Grup 3   

Atlètic Sant Just 5 - Cambrils Unió 1

Gols: 1-0 m. 10; 2-0 m. 20 (p.); 2-1 m. 41; Marc Benito (p.); 3-1 m. 53; 4-1 m. 58; 5-1 m. 89.

Targetes: grogues a Camilo, Ramon Lladó i Marc Benito

Alineació: Alex, Aleix Llobet, Pol Fernández, Alvaro Ortal (Oscar Moreso m.25), Camilo (Roger Cunyat m.62), Menacho, Aniceto, Rubio (Victor Galindo m.67), Guillem Navarro, Marc Benito i Ramon Lladó (Gito m.65).

Seriós revés del Cambrils Unió al camp del Sant Just. Els cambrilencs van començar el partit amb molt de desencert, perdent els duels davant els jugadors rivals i amb poques arribades a l'àrea contrària. El Sant Just, per la seva banda, arribava amb perill i es va posar amb dos gols per davant, el primer per una pèrdua de pilota en zona de perill i el segon, que va arribar de penal. El míster va fer un primer canvi als 25 minuts de partit a més de fer un canvi tàctic que va propiciar un millor posicionament de l'equip sobre el camp. Fruit d'això va arribar el gol del Cambrils Unió, de penal que va transformar Marc Benito.

La segona part, però, va començar amb un Sant Just endollat que va fer dos gols consecutius col·locant un 4 a 1 en el marcador. A partir d'aquí ja va ser missió impossible remuntar el resultat. Tot i això el míster cambrilenc, Guillermo Camarero, es lamentava de l'apatia d'alguns dels jugadors del seu equip i pel poc esperit de lluita que havien mostrat en aquest ram final de partit, "sempre que estiguem al camp hem de donar el màxim ja que la imatge del club està per damunt de tot", va manifestar a revistacambrils.cat


Tot i que encara hi ha possibilitats matemàtiques de salvar la categoria, cada diumenge que passa el repte és més gran. Amb aquesta derrota sumat a la victòria de l'Ascó, la salvació es troba ja a nou punts. Falten per jugar sis partits o sigui divuit punts. Cal dir que des del passat 12 de febrer, el Cambrils Unió no havia encaixat una golejada tan gran. Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió jugarà davant el Can Vidalet, a l'Estadi Municipal cambrilenc.

 

Comenta aquest article