Societat

Solidaritat

La seu de Revista Cambrils acull el sorteig del sopar solidari de la Fundació Esclerosi Múltiple

Un total de 300 persones van assistir a la vintena edició de la festa, celebrada el passat divendres al restaurant L'Orangerie, que va aconseguir recaptar 6.400 euros nets

Per Cristina Sierra

Dolors Sabaté i Carme Pascual van realitzar el sorteig a la seu de Revista Cambrils
Dolors Sabaté i Carme Pascual van realitzar el sorteig a la seu de Revista Cambrils

Un any més, la seu de Revista Cambrils va acollir, ahir a la tarda, el sorteig del sopar solidari de la Fundació Esclerosi Múltiple. Com ja és habitual, la rifa es va poder seguir en directe a través del perfil de Facebook de Revista Cambrils i va anar a càrrec de les cambrilenques Dolors Sabaté i Carme Pascual, que van estar acompanyades per Sefa Bové, responsable de comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple.

En el sorteig es van posar tots els números venuts de la taula 0. En total se'n van extreure 25 que corresponien als 25 premis d'aquesta edició que havien donat establiments de Cambrils i de Reus, així com de la Fundació PortAventura, que regalava entrades per a dues persones per gaudir del parc. Entre els regals destacaven un pernil de Daniel Salinas, complements de la botiga Melé, un obsequi de Marta Serrano, lots de productes de les farmàcies Barcelona, Lluís Colom i Sans, així com de la botiga Passion Beauté, una sessió de Fisio Dinàmic o una manicura del centre estètic Mima't.

La fundació es posarà en contacte amb els premiats per a que puguin anar a buscar els obsequis en aquests establiments.

6.400 euros recaptats

El passat divendres 31 de març, la Fundació Esclerosi Múltiple va poder tornar a celebrar el seu sopar després de tres anys sense poder-se realitzar per culpa de la pandèmia. Un total de 300 persones es van reunir al restaurant L'Orangerie per mostrar la seva vessant més solidària i posar el seu gra de sorra. Es van recaptar 6.400 euros nets, una xifra que la fundació valorava de forma molt positiva. "Estem molt contents, era el primer sopar després de la pandèmia i la gent va respondre molt bé", deia Bové.

En aquesta vintena edició del sopar també es va voler donar les gràcies, en concret, 7.789 agraïments -corresponents als dies que havien passat des del primer sopar celebrar al desembre de 1999 al darrer celebrat fa uns dies- a cadascuna de les persones i empreses que han col·laborat en la causa.

També hi van haver sorpreses com els 50 sopars que van regalar els restaurants cambrilencs i que estaven "amagats" en les minutes que els afortunats es van trobar a l'arribar al sopar. En aquesta vintena edició es van vendre 31 mones de pastisseries de Cambrils, Reus i Mont-roig que van ajudar a incrementar la recaptació final.

La vintena edició del sopar es va fer el passat divendres 31 de març al restaurant L'Orangerie

 

Comenta aquest article