Cultura

Rosana provoca el deliri en la seva actuació a Les Nits de Bonmont

Per Lluís Rovira i Barenys

La cantant Rosana, en un moment de l'actuació del passat dissabte 4 d'agost a Les Nits de Bonmont

No es van equivocar gens els programadors de Les Nits de Bonmont quan van anunciar en els seus prospectes propagandístics del festival d'enguany que la cantant Rosana oferiria una nit plena de sentiment. La cantant canària, en les seves dues hores de concert, es va guanyar el públic que omplia tot el recinte de Bonmont, el passat dissabte 4 d'agost.
Des d'un primer moment la cantant va saber connectar amb el públic, convidant-lo a cantar i a ballar amb els seus temes i a participar de la seva particular broma amb qui arriba tard al concert, simular que el concert s'ha acabat a pocs minuts d'haver començat.
El deliri, però, va arribar a la darrera mitja hora quan la cantant va baixar de l'escenari i va interpretar alguns dels seus temes més coneguts passejant-se entre el públic. Tothom es va posar dempeus, alguns fins i tot enfilats a la cadira, seguint el ritme de la cantant. Bonmont va ser una festa total.

10 anys

Rosana es presentava, acompanyada de deu músics i una espectacular escenografia, amb la seva gira Luna llena, un espectacle en el que la cantant canària revisa els 10 anys que porta oferint la seva música. L'èxit li va arribar amb el seu primer treball, Lunas Rotas, del que ja n'ha venut tres milions de còpies. Actualment els seus discos es venen a 30 països d'arreu del món. En el concert del passat dissabte va interpretar temes dels seus cinc discos, des de Lunas rotas (1996), que la va catapultar a la fama, fins a Magia (2005), el seu darrer treball, passant per Luna nueva (1998), Rosana (2001) i Marca Registrada (2003).

Comenta aquest article