Futbol

El Cambrils Unió cau per la mínima, a casa, davant l'Europa B

Els cambrilencs van perdre per un ajustat 1 a 2 i la salvació de categoria es posi a sis punts a falta de set partits per acabar la lliga

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va perdre davant l'Europa en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol

Primera Catalana - Grup 3

Cambrils Unió 1 - Europa 2

Targetes: grogues a Marc Benito, Joel Marigot, Rubio, Pol Fernandez, Pau Prados, Guillem Navarro i vermella a Adri Morales (un cop s'havia acabat el partit).
Alineació: Edgar, Aleix Llobet, Pol Fernandez, Alvaro Ortal, Camilo (Roger Cunyat m. 53), Menacho (Adri Morales m.84), Rubio, Joel Marigot (Oscar Moreso m.57), Marc Benito, Ramon Lladó (Pau Prados m.57), i Aniceto (Guillem Navarro m.46).
Gols: 1-0 m. 15; 1-1 m. 65 Marc Benito; 1-2 m. 70.

El Cambrils Unió va ser derrotat, novament, al seu estadi i per la mínima. Els cambrilencs van caure davant d'un Europa superior, tot i que als barcelonins –sisens classificats del grup– els va costar molt aconseguir la victòria. Ara, amb aquest resultat i els altres de la jornada al grup, la salvació per al Cambrils Unió es posa a sis punts quan falten set partits (21 punts en joc) per acabar la lliga.
De sortida, plantejament ultradefensiu del Cambrils Unió, mentre que l'Europa va disposar de diverses ocasions clares de gol. En el, minut 14, els visitants transformaven en gol una d'aquestes ocasions. A partir d'aquí, el Cambrils va agafar el fil al partit però no va ser fins el minuit 39 quan va disposar d'una bona ocasió de cap a càrrec de Marigot.
Ja en la segona part es va anivellar una mica el joc. En el minut 63, una bona centrada del juvenil Moresa va ser aprofitada per Marc Benito per marcar l'empat. L'alegria però, només va durar cinc minuts, ja que l'Europa es va tornar a avançar en el marcador després d'aprofitar un rebuig en el seu segon córner llançat. Set minuts després, el Cambrils reclamava un penal sobre Pau Prados que el col·legiat no va voler xiular; va ser una mala actuació arbitral en perjudici de l'equip local.

Actualment, l'equip ocupa la penúltima posició de la classificació. Després del descans amb motiu de la Setmana Santa, l'equip reprendrà la lliga, el proper 15 d'abril, al camp de l'Atlètic Sant Just.