Societat

Celebració

Revista Cambrils celebra els 70 anys amb un sopar de gala (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

L'Hotel Mas Gallau va acollir ahir divendres La Nit de la Revista, una gran festa amb 200 persones, entre elles, treballadors i membres de la publicació, excol·laboradors, periodistes i representants de les entitats locals

Per Cristina Sierra

Aspecte de la sala que va acollir el sopar de la Revista Cambrils. a l'hotel Mas Gallau
Aspecte de la sala que va acollir el sopar de la Revista Cambrils. a l'hotel Mas Gallau | Anna Fargas

Revista Cambrils va celebrar, ahir divendres, els seus 70 anys amb un sopar de gala a l’Hotel Mas Gallau. Amb el títol de La Nit de la Revista, l’acte festiu va aplegar prop de 200 persones, entre elles, els treballadors i membres de l’Associació Cultural Revista Cambrils, expresidents, directors i excol·laboradors de la publicació, polítics, periodistes i representants de les entitats locals. 

Judit Estrada i Pere Martí van ser els encarregats de presentar la festa que va servir per fer un repàs per la història de la Revista Cambrils des del seu naixement l’any 1953, sota l’aixopluc de l’Associació d’Antics Alumnes La Salle. Acte seguit va ser el torn del president de l’entitat, Josep Capella, que va treure pit del "cambrilenquisme" que promou la publicació i del servei informatiu i divulgatiu que es fa tant des de l’edició impresa com la digital.

A continuació va ser el torn d’Oriol Duran, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió de la Generalitat de Catalunya, que va posar en valor la funció de la premsa de proximitat i va remarcar la necessitat que els subscriptors donin suport a aquestes publicacions locals. Per la seva part, Camí Mendoza, vicepresidenta de la Diputació de Tarragona, va voler donar un to més personal al seu discurs recordant com des de jove a casa dels seus pares ja es llegia la revista i guardaven les edicions en capses per tenir-les de record. 

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va cloure les intervencions destacant la feina que fa l’equip humà de la publicació, dirigida des de 2004 per Lluís Rovira. El batlle també va desitjar llarga vida a l’Associació Cultural i va encoratjar als seus membres a continuar amb la bona feina per poder celebrar molts més anys.

Presentació del vídeo commemoratiu dels 70 anys

Després dels parlaments, es va presentar el vídeo promocional que la productora Sinestèsic ha realitzat per commemorar els 70 anys de Revista Cambrils, amb la participació de cambrilencs de diferents edats, i que properament es podrà veure a les xarxes socials i a Youtube. 

Abans de les postres, Judit Estrada i Pere Martí van entretenir un cop més a tots els assistents amb una sèrie d’imatges que tenien com a protagonistes als excol·laboradors i directors que s’havien retrobat en aquesta gala, així com fer un joc amb anuncis històrics. També hi va haver moments divertits com el selfi que Pere Rom, protagonista del repte viral #FesteunafotoambelPere, es va fer des de l’escenari amb tots els presents.

Comenta aquest article

Galeries relacionades