Esports

Futbol

Guillem Navarro i Víctor Galindo, dos reforços a la davantera del Cambrils Unió de cara al tram final de la lliga

L'equip cambrilenc ha fitxat aquests dos davanters amb l'objectiu de salvar la categoria

Per Ferran Tuset

Víctor Galindo
Víctor Galindo | Cedida

El Cambrils Unió ha reforçat la davantera de l'equip amb dos fitxatges, Guillem Navarro i Víctor Galindo, amb l'objectiu de salvar la categoria i mantenir la permanència a la Primera Catalana. Guillem Navarro Duque és un extrem que prové de l'Ulldecona, equip de la Segona Catalana, on aquesta temporada ha jugat 14 partits com a titular i ha marcat tres gols. El darrer partit que ha jugat amb l'equip de les Terres de l'Ebre va ser el passat 15 de gener, ara fa dos mesos. Navarro s'ha incorporat aquesta setmana als entrenaments amb l'equip cambrilenc i ja podria debutar aquest proper cap de setmana davant el Santboià.

L'altre fitxatge recent és el de Víctor Galindo, davanter centre que va fitxar pel Cambrils Unió a principis d'aquest mes de març i que aquest passat cap de setmana ja va debutar amb l'equip cambrilenc i va marcar un gol. Galindo havia jugat en diferents equips de la Primera Andalusa, com són el San Roque, l'Atlètico Tomelloso i el Castellar, a part del Manchester 62, a Anglaterra. Prové de l'Ampolla, de la Segona Catalana, on aquesta temporada ha jugat tres partits de titular, un ha estat suplent i ha marcat un gol.

El Cambrils Unió es troba en el penúltim lloc de la classificació del gup 3 de la Primera Catalana. A final de temporada baixaran els tres darrers classificats dels tres grups a més dels dos pitjors penúltims classificats. En aquest moment, el Cambrils Unió es troba en plaça de descens. El tercer classificat començant per la cua és l'Ascó que porta sis punts d'avantatge sobre el Cambrils Unió tot i que el gol average particular entre els dos equips és favorable als cambrilencs.

Guillem Navarro

 

Comenta aquest article