Cultura

Josep M. Farràs & Ignasi Terraza Trio omplen de ‘jazz’ el castell de Vilafortuny

Per Lluís Rovira i Barenys

Brad Leali, al saxòfon, i Josep M. Farràs, a la trompeta, amb la resta de la formació, ahir, al castell de Vilafortuny

Amb la sala del castell de Vilafortuny gairebé plena es va celebrar, ahir, el segon concert del Festival Internacional de Música de Cambrils. L'actuació va anar a càrrec de Josep M. Farràs & Ignasi Terraza Trio, que van oferir un concert de jazz amb un so fresc ple de sentiment i de força. El terrassenc Josep M. Farràs i el barceloní Ignasi Terraza són dos dels músics més representatius del panorama del jazzístic del nostre país, que compten amb una àmplia trajectòria musical.

La formació que va actuar ahir era un quintet. Josep M. Farràs, a la trompeta, i Ignasi Terraza, al piano, van estar acompanyats per Dimitri Skidanov al contrabaix, per Jean-Pierre Derouard, a la bateria, i, com a convidat especial, Brad Leali al saxòfon. Van interpretar temes originals d'Ignasi Terraza, Josep M. Farràs i Brad Leali, a més de versions pròpies i de versions dels estàndards del jazz.

Propers concerts

El tercer concert del Festival Internacional de Música se celebrarà aquest proper divendres a l'ermita de la Mare de Déu del Camí i anirà a càrrec de la formació Nova Lux Ensemble, de la Coral de Cámara de Pamplona.

L'endemà dissabte, als jardins del Parc Samà, tindrà lloc una de les actuacions estel·lars de l'edició d'enguany, la de la cantant Noa.

Comenta aquest article