Futbol

El Cambrils Unió suma un punt en la seva visita al camp del Prat B

Segon empat de la temporada del Cambrils Unió, primer a domicili, i, també, primer punt que s'aconsegueix amb Guillermo Camarero com a entrenador del Cambrils Unió

Per Ferran Tuset

Equip titular del Cambrils Unió, aquest passat dissabte, al camp del Prat B
Equip titular del Cambrils Unió, aquest passat dissabte, al camp del Prat B | Cedida

Futbol                          Primera Catalana                            Grupa 3

AE Prat B 2 - Cambrils Unió 2

Alineació: Álex, Aleix Llobet, Pol Fernández, Álvaro Ortal, Roger Cunyat, Menacho, Pau Prados (Aguero m.75), Rubio, Joel Marigot (Gito m.46), Marc Benito (Camilo m.80) i Ivan Martínez (Víctor Galindo m.9).

Gols: 0-1 m.8 Joel Marigot (p.); 0-2 m. 25 Víctor Galindo; 1-2 m. 43; 2-2 m. 82.

Targetes: grogues a Rubio, Alex i Víctor Galindo.

Segon empat de la temporada del Cambrils Unió, primer a domicili, i, també, primer punt que s'aconsegueix amb Guillermo Camarero com a entrenador del Cambrils Unió. En el partit disputat aquest passat dissabte al vespre, el Cambrils Unió es va mostrar molt sòlid, a la primera part. va fer una molt bona circulació de la pilota, amb molt bones transicions i bones contres. En l'aspecte defensiu, el Cambrils Unió va recuperar força pilotes fent la pressió alta. L'equip cambrilenc va obtenir el seu premi i així, al minut 8, Joel Marigot feia pujar el 0 a 1 al marcador i Galindo el 0 a 2 al mint 25. Una errada puntual al minut 43 va propiciar el primer gol del Prat B.

A la segona part va passar el que ja ve sent habitual en els darrers partits, l'equip baixa de ritme i de prestacions físiques. El míster ja va haver de fer dos canvis abans de la mitja part i l'equip no va poder aguantar el ritme de la primera. El gol de l'empat arribava a falta de 10 minuts per acabar el partit, un fet que ha succeït en els darrers tres partits de l'equip cambrilenc. De totes maneres, el míster es mostrava satisfet del aprtit fet pels jugadors cambrilencs i veu molt possible poder sortir del pou de la classificació.

En aquests moments el Cambrils Unió és penúltim classificat a sis punts de l'Ascó, equip que es troba un lloc per damunt de la taula classificatòria. Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió juga a casa davant el Santboià.