El Cambrils Unió B venç per la mínima a Les Borges del Camp i es queda a un punt d'assolir l'ascens

L'equip cambrilenc va començar el partit amb nervis però ben aviat es va fer amb el domini del partit

El Cambrils Unió B es va imposar a Les Borges del Camp en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Quarta Catalana - Grup 23

Cambrils Unió B 1 - Les Borges del Camp 0

Gran resultat el que va aconseguir el Cambrils Unió B, aquest passat dissabte, davant de les Borges del Camp –el seu immediat perseguidor a la classificació–. Aquest triomf, per la mínima, deixa l'equip cambrilenc a tant sols un punt de proclamar-se campió del grup 23 de la Quarta Catalana, assolint l'ascens directe a la Tercera Catalana la propera temporada.

El partit va ser molt igualat. Els locals –força nerviosos– van començar amb un joc molt directe, però ben aviat es van fer amb el domini del partit. La primera part es va acabar amb empat a zero i tot per a decidir. L'únic gol de la victòria va arribar en el segon període, als quatre minuts de començar, amb una diana obra d'Ayman. Amb l'1 a 0, els locals van ser capaços de mantenir aquesta mínima renda i endur-se el triomf. Amb aquest resultat, el gol average entre els dos equips ha quedat 2 a 2, però el gol average general, les Borges el té millor. A falta de dos partits per acabar-se la lliga, els cambrilencs –amb sis punts punts que Les Borges del Camp– només necessiten un punt per ser campions.

El proper partit de l'equip serà el dissabte 11 de març, a les 18 hores, contra l'Alcover –desè classificat del grup–.