Societat

Gastronomia

La fregida de galeres i calçots al parc del Pescador tanca el Mes de la Galera (Conté galeria fotogràfica)

El públic que s'hi va acostar va poder degustar aquests dos productes tan autòctons i de temporada fregits amb l'oli cambrilenc i, acompanyats amb una copa de cava o agua

Per Berta Ruiz

Un moment de la fregida de galeres i calçots, ahir al matí, al parc del Pescador
Un moment de la fregida de galeres i calçots, ahir al matí, al parc del Pescador | Berta Ruiz

El Mes de la Galera es va cloure, ahir diumenge, amb la segona degustació popular prevista a la programació gastronòmica d'aquest mes de febrer. Concretament, el parc del Pescador va ser l'escenari –per primera vegada– d'una fregida de galeres i calçots amb l'oli d'oliva verge extra de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Enguany, l'organització va decidir aquest canvi d'ubicació ja que fins ara, sempre s'havia dut a terme a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. Sota el nom d'"Esmorzar de Forquilla amb Vinils i Galeres", el públic que s'hi va acostar va poder degustar aquests dos productes tan autòctons i de temporada fregits amb l'oli cambrilenc i, acompanyats amb una copa de cava o agua. Per amenitzar la matinal, un disjòquei va anar punxant discos amb música de diferents èpoques.

D'igual manera, els restaurants cambrilencs que s'han sumat a la campanya gastronòmica del Mes de la Galera també van tancar, ahir diumenge 26 de febrer, l'oferta de menús que han tingut aquest crustaci com a gran protagonista.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades