Societat

La Biblioteca a la Fresca apropa els llibres i la lectura al Parc del Pescador durant l'estiu

Per Berta Ruiz



Cada tarda al Parc del Pescador, es pot gaudir dels llibres i la lectura de la Biblioteca a la Fresca
La Biblioteca a la Fresca és una de les activitats que acull el Parc de Pescador, cada tarda, de dilluns a divendres de les 18 a les 21 hores, dins del programa Estiu al Parc del Pescador.

La Biblioteca Pública Municipal organitza aquesta activitat de lectura a l'aire lliure destinada a totes les edats, des dels més petits fins als més grans, que poden seure a la fresca i llegir un llibre, una revista o el diari.
Aquest espai compta amb un ampli repertori de llibres en català i en castellà, i també revistes i diaris per ser llegits dins del recinte del Parc del Pescador.

Una altra de les activitats que també es pot realitzar al Parc del Pescador, i que més acceptació té entre la canalla, és el Diver-Parc. Cada tarda es realitzen diferents torns d'activitats, formats per nens d'entre els 3 i els 9 anys, tot i que l'activitat és gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar. Durant tota la tarda es fan tallers de manualitats, amb pintures, fang, dibuix, pintura de cara, confecció de polseres, cançons i jocs infantils de tota mena.

Totes les activitats del programa Estiu al Parc del Pescador es van iniciar al passat 2 de juliol i s'allargaran fins al proper 30 d'agost.

Comenta aquest article