Cultura

Exposició

S'inaugura a la sala Àgora l'exposició fotogràfica «Amb gust de mar» de l'Agrupació Fotogràfica Cambrils

En aquesta ocasió, els fotògrafs de l'entitat es van endinsar en les cuines de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils i van poder assistir al Concurs "De la Mar als fogons"

Per Berta Ruiz

Un moment de l'acte d'inaugural de la mostra instal·lada a la sala Àgora
Un moment de l'acte d'inaugural de la mostra instal·lada a la sala Àgora | Berta Ruiz

La Sala Àgora de l'Ajuntament va acollir, el passat divendres al vespre, l'acte d'inauguració de l'exposició fotogràfica titulada "Amb gust de mar", realitzada per l'Agrupació Fotogràfica Cambrils i emmarcada en la programació de la Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. El breu acte inaugural va anar a càrrec de l'alcalde Oliver Klein qui va lloar la qualitat fotogràfica de les mostres que realitza l'entitat local i, de la presidenta de l'Agrupació, Pilar Gonzalvo.

La presidenta va explicar que, en aquesta ocasió, els fotògrafs de l'entitat es van endinsar en les cuines de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils i van poder assistir al Concurs "De la Mar als fogons" de les 14es Jornades de la Galera. Dins de les instal·lacions de l'Escola, les càmeres van poder captar la tasca dels alumnes concursants, les seves elaboracions, el manipulat dels productes, la bogeria en la preparació dels seus plats, la tasca del jurat o la coordinació del professorat del centre. Tot plegat, un treball sincronitzat que va ser captat fotogràficament i que ara forma part d'aquesta darrera mostra.

A dalt, un moment de l'acte d'inauguració; a sota, algunes de les fotografies de l'exposició (fotos: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article