Futbol

El Cambrils Unió cau estrepitosament al camp del Vilanova Geltrú

El Cambrils Unió va exhibir un joc pèssim davant el Vilanova Geltrú en el que pot haver estat el pitjor partit de la temporada

Per Ferran Tuset

Equip del Cambrils Unió que va jugar al camp del Vilanova Geltrú
Equip del Cambrils Unió que va jugar al camp del Vilanova Geltrú | Cedida

Futbol                     Primera Catalana                         Grup 3

Vilanova Geltrú 5 - Cambrils Unió 1

Alineació: Álex, Aleix Llobet, Pol Fernández, Roger Cunyat (Sergi Roca m.66), Aniceto, Menacho, Pau Prados (Óscar Moreso m.53), Ivan Martínez (Rome m.62), Gito, Marc Benito i Ramon Lladó (Álvaro Ortal m.62).

Gols: 1-0 m.30; 2-0 m. 42; 3-0 m.53; 4-0 m. 61; 4-1 m.78 Marc Benito (p.); 5-1 m.89

Targetes: grogues a Pau Prados, Gito i vermella directa a Aniceto m. 89

Segona desfeta en quinze dies del Cambrils Unió, al camp d'un rival directe com és el Vilanova, amb una contundent derrota per 5 gols a 1. A més, el Cambrils Unió va viatjar amb 6 baixes per diferents motius, per la qual cosa va convocar tres juvenils per completar el desplaçament en el que tan sols va disposar de cinc suplents.
Pel que fa al partit poca cosa que explicar ja que el Cambrils continua exhibint un joc pèssim, en aquest cas estaríem parlant del pitjor partit de la temporada. Els jugadors van demostrar que no saben a què juguen ni què és el tenen que fer. A més, hi ha uns quants jugadors que estan jugant per sota del que seria un rendiment normal. El Club, si encara vol salvar la temporada, hauria de fer canvis urgents ja que si espera més serà massa tard.
Als 10 minuts de partit Lladó podia haver avançat el Cambrils en el marcadeor, i poca cosa més. El Vilanova sense fer res de l'altra món va marcar dos gols en el primer temps. A la segona part en van caure tres més, mentre que el gol de l'honor pel Cambrils el va fer Marc Benito de penal, al minut 78.
A destacar dues coses positives d'aquesta jornada; el debut d'Álvaro Ortal una vegada recuperat de l'operació de pubàlgia, i que l'Ascó i el Molins, que van per sota, també van perdre els seus respectius partits.

Aquest proper cap de setmana no hi haurà competició de lliga, el següent partit del Cambrils Unió serà al camp del Catllar, el proper 26 de febrer