Societat

Solidaritat

L'skatepark del parc del Pinaret acull una competició d'skaters i scooters solidària amb la campanya #PelsValents

Al llarg de la jornada, els joves participants van poder demostrar les seves habilitats amb els seus skaters i scooters, tot saltant els obstacles de l'skatepark i fent els seus trucs i salts

Per Berta Ruiz

Un moment de la competició d'skaters i scooters, el passat dissabte a la tarda
Un moment de la competició d'skaters i scooters, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

L'skatepark del Parc del Pinaret va esdevenir, durant la jornada d'aquest passat dissabte, un punt neuràlgic de l'esport i la solidaritat. L’associació juvenil cambrilenca Cultívate i juntament amb la campanya Cambrils #PelsValents van organitzar una competició solidària d’skaters i scooters amb l’objectiu de recollir fons pel Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la recerca del càncer infantil. L'esdeveniment solidari va començar cap a dos quarts de deu del matí i es va allargar fins la tarda-vespre. S'hi van apuntar un total de 34 participants, tot i que l'esdeveniment va moure més d'un centenar de persones al llarg del dissabte. Entre el preu de les inscripcions i d'altres donatius realitzats, es van aconseguir recaptar un total de 140 euros. Des de l'entitat han valorat a revistacambrils.cat que, "tot i ser una quantitat 'humil', de cara a la propera edició intentaran fer més difusió perquè la recaptació sigui major".

Al llarg de la jornada, els joves participants van poder demostrar les seves habilitats amb els seus skaters i scooters, tot saltant els obstacles de l'skatepark i fent els seus trucs i salts. Per acompanyar la diada solidària, durant tot el dia, hi va haver música d'animació i també es van muntar diverses carpes amb les entitats col·laboradores en l'acte. També es va vendre merxandatge solidari de la campanya #PelsValents.