Informació general

S'inicien les tasques de reparació del sostre del pont de l'N-340 a l'avinguda d'Adelaida

Per Berta Ruiz



Aquest matí s'havia tallat la circulació a l'avinguda i s'havia habilitat el carril en direcció al Lidl
Avui, a partir de les 9 del matí s'han iniciat les tasques de reparació del sostre del pont de l'N-340 a l'alçada de l'avinguda d'Adelaida, a càrrec de l'empresa Thaler. A primera hora però, els operaris de l'empresa de senyalització estaven habilitant carrils alternatius, que han provocat importants retencions en la circulació.

Tot i que en principi estava previst que aquestes reparacions s'efectuessin durant tot el dia d'avui, segons com avancin les obres de reparació, aquestes es podrien enllestir durant el matí d'avui dijous i durant el matí de demà.

Aquestes reparacions suposen a hores d'ara el tall de la circulació en aquesta via i el desviament dels vehicles cap a la rotonda situada davant del Molí de les Tres Eres –en direcció al supermercat Lidl– i pel carrer de la Via Augusta. Mentre durin les tasques de reparació doncs, hi haurà restriccions en la circulació d'aquesta zona.

Nombroses topades en aquest pont

Recordem que aquesta part del pont ha estat malmesa en diferents ocasions, amb l'encastament d'alguns vehicles. Un dels més importants es va produir el 10 de gener de l'any 2006, quan un camió grua s'hi va encastar i va provocar importants desperfectes a les bigues que aguanten el pont. Aquesta col·lisió va suposar la interrupció de la circulació en aquesta via durant uns dies. A més, en aquesta ocasió la reparació va ser més llarga que en d'altres ocasions, ja que es va tornar a col·locar la biga de ferro a l'entrada del pont i que ja havia estat despenjada en topades anteriors.

El mes de novembre de 2006 també s'hi va enregistrar un altre accident similar, tot i que les conseqüències no van ser tan importants, i un mes després, el 19 de desembre, un autobús amb excés d'alçada va xocar contra la part inferior del pont de la carretera, concretament contra la biga protectora, després que el conductor del vehicle desobeís un senyal de prohibició d'entrada a vehicles de més de 3,70 metres i va encastar-se contra l'estructura.
L'últim accident que s'ha produït en aquest punt va ser el passat mes de març, concretament el dia 8 al matí, quan un camió que transportava un contenidor ple de ciment va topar amb el pont. La topada es va produir amb un dels dos braços hidràulics que subjecten el contenidor que van fer enlairar la cabina i que aquesta xoqués contra el sostre del pont.

Comenta aquest article