Informació general

El discjòquei Angel Molina encapçalarà el cartell del Festival de Música electrònica 'Sunfec'

Per Ignasi Martí

El dissabte 4 d’agost el Pavelló Municipal d’Esports serà escenari del primer festival de música electrònica que es celebra al nostre municipi. El Festival de música electrònica de Cambrils s’ha batejat amb el nom de “Sunfec 07” i pretén fer d’aquest esdeveniment un referent per tots els amants d’aquest estil. La iniciativa ha anat a càrrec d’un grup de cambrilencs que amb la intenció de donar continuïtat a l’experiència estant tramitant la constitució d’una associació cultural que portaria el nom d’AMEC “Associació de Música Electrònica de Cambrils”.

El cap de cartell del Sunfec és el DJ Angel Molina una autèntica icona pels seguidors dels festivals de música electrònica a nivell de tot l’Estat espanyol. Aquest serà el principal atractiu d’un llarg llistat de discjòqueis compost per Absent F. (Underhits, Barcelona), Domingo&Guo (Finlàndiaclub/ Cambrils i Barcelona), Deaf&Dubno (Ama/ l’Hospitalet de l’Infant) i Gerard F. (Fastforward/ Riudoms). En aquest llistat també hi ha els discjòqueis cambrilencs Francesc Múrcia (Groovesets) i Miru (Amec).

El “Sunfec” té previst començar a les 19:30 de la tarda i finalitzar a les 6:00 hores. Les entrades anticipades tenen un preu de 7 € i a Cambrils ja es poden trobar al PIJ, al Patronat de Turisme i als pubs l’Espantall, Siddharta i Twister. El Festival compta amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils i de la revista musical Rara, i el suport de FlaixFM entre d’altres. Per més informació els organitzadors han dissenyat la pàgina web www.sunfec.com.

Comenta aquest article