Esports

Fincas Legna guanya la primera edició de les 24 Hores de Futbol Sala Ciutat de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

 
 
A dalt, el Fincas Legna, guanyador del torneig. A sota, moment del partit de quarts de final entre el Construccions Ferré i el Flash Back-La Llosa
L'equip reusenc Fincas Legna es va proclamar campió de les 24 Hores de Futbol Sala Ciutat de Cambrils al vèncer a la final al Colomí Bar de Vila-seca per 7 a 1. L'equip reusenc, un dels favorits del torneig juntament amb el Construccions Ferré, es va emportar els 600 euros de premi, a més del trofeu Gelats Sirvent. El segon classificat, el Colomí Bar, es va emportar 400 euros i el tercer, el Construccions Ferré, 200 euros.

Entre els premis entregats ahir a l'acabament del torneig cal destacar que el guardó com a millor jugador se'l va emportar Isaac Romero, del Fincas Legna, i el de màxim golejador Jesús Benito, del Construccions Ferré. D'altra banda l'equip menys golejat del torneig va ser el Construccions Ferré i l'equip més esportiu el Clàssico Duomo, aconseguint així l'inscripció gratuïta per a la propera edició.

Puntualitat i absència d'incidents

El CFS Mediterrani, com a organitzador del torneig, vol felicitar tots els participants tant pel seu comportament com per la puntualitat mostrada per tots a l'hora de complir els horaris previstos, "això ha contribuït que el torneig hagi estat un èxit en tots els sentits. En total van ser 29 hores ininterrompudes de futbol sala marcades per l'absència d'incidències i amb una molt bona assistència de públic", segons ha comunicat Joan Blanco, membre de l'entitat organitzadora.


Comenta aquest article