Societat

El Molí de la Torre celebra un sopar popular en el qual hi participen 300 veïns

Per Lluís Rovira i Barenys

 
 
 A dalt, taules parades pel sopar al carrer d'Artur Martorell. A sota, el sopar va consistir en musclos i fideus rossos
L'associació de veïns del Molí de la Torre va organitzar, el passat dissabte a la nit, un sopar popular que va reunir 300 persones. L'àpat va consistir en un primer plat de musclos amb romesco, un segon de fideus rossos i coca amb crema de postres. Per beure, vi i cava. El sopar, que es va fer al carrer d'Artur Martorell, va ser el centre de la jornada festiva per als veïns del Molí de la Torre. La Confraria de Pescadors es va encarregar de l'elaboració dels musclos i dels fideus.
Per la tarda s'havia instal·lat un inflable per a la canalla que no va poder estar actiu tot el temps que es preveia, a causa del mal temps. Després del sopar hi va haver l'actuació d'un grup d'animació.

Primera edició de les festes

Aquest sopar popular és la primera vegada que es fa i s'ha de considerar com una primera edició de les festes del barri. El mateix president de l'associació de veïns del Molí de la Torre, Mariano Pérez, així ho expressava, "això en podríem dir que són les festes del barri. Com a primera vegada suposo que tindrem mancances, però es fa amb molta il·lusió". Cal dir que l'aforament previst de 300 persones es va cobrir amb escreix. El preu per als socis era de dos euros, un preu simbòlic, segons Mariano Pérez, ja que "l'associació s'ha gastat fins a l'últim euro que tenia per muntar això. Els diners són dels veïns i s'han gastat en els veïns, i què millor en un acte en què tothom hi pugui participar!".

Segons el president de l'associació de veïns del Molí de la Torre, "aquesta festa està pensada perquè els veïns es relacionin entre ells. Actualment l'associació de veïns té unes 174 famílies associades. Al barri hi ha uns 450 habitatges i volem aconseguir més associats. Com més veïns siguem més opinions hi haurà i, evidentment, la junta de l'associació ens sentirem amb més suport".

Des de la junta es considera primordial saber el parer dels veïns. És per això que a les taules s'hi van posar uns fulls per recollir els suggeriments dels veïns, tant referents a la festa com a d'altres aspectes del barri.

Comenta aquest article