El Cambrils Unió B s'endú la victòria davant del cuer, l'Espluga de Francolí, en un partit marcat pel fred

L'equip cambrilenc es va imposar per un 0 a 2

Partit de la primera volta entre el Cambrils Unió i l'Espluga de Francolí disputat el passat octubre | Lluís Rovira i Barenys

Quarta Catalana - Grup 23

Espluga de Francolí 0 - Cambrils Unió B 2

Nova victòria del Cambrils Unió B, al camp del cuer del grup, l'Espluga de Francolí –equip que tant sols porta 3 punts sumats fruit d'una victòria i 15 derrotes–. El partit, que va estar marcat per l'intens fred que feia el passat dissabte a l'Espluga, es va posar de cara per als cambrilencs en el minut 7 de joc quan Ayman obria la llauna. A més, només dos minuts abans, els locals havien patit l'expulsió d'un dels seus jugadors amb targeta vermella directa. Quan semblava que el Cambrils Unió encarrilaria la golejada, l'equip es va relaxar en excés i el seu joc no acabava de funcionar amb errades i falta de concentració. La primera part va acabar amb un curt 0 a 1 i, així va seguir durant pràcticament tot el segon període. El segon gol dels cambrilencs no va arribar fins gairebé les acaballes del temps reglamentari quan Reece va marcar en el minut 89.

Amb aquest triomf, el Cambrils Unió B domina la classificació amb 39 punts, seguit de les Borges del Camp amb 37 i el Pare Manyanet que en té 30, en tercera posició. El proper dissabte 28 de gener, a les 15.30 hores, l'equip rebrà la visita del Vila-seca B, setè classificat.