Clara derrota del Cambrils Unió al camp del Santfeliuenc

Els cambrilencs van caure golejats per 3 a 0 davant d'un equip que lluita per l'ascens a la Tercera Divisió

Plantilla del Cambrils Unió en el partit davant del Santfeliuenc
Plantilla del Cambrils Unió en el partit davant del Santfeliuenc | Cedida

Primera Catalana  Grup 3

Santfeliuenc 3 - Cambrils Unió 0

Gols: 1-0 m.46; 2-0 m.59; 3-0 m. 67
Targetes: grogues a Aniceto, Pol Fernandez i Pau Prados.
Alineació: Alex, Aleix Llobet, Pol Fernandez, Aguero, Aniceto (Felipe m.46), Ivan Martinez (Chufi m.73), Pau Prados (Joel Marigot m.74), Rubio, Gito (Abdel m.73), Marc Benito i Ramon Llado (Ikaro m.60).

El Cambrils Unió es va desplaçar, aquesta jornada al complicat camp del Santfeliuenc, tercer classificat del grup i que es troba en plena lluita per l'ascens a Tercera Divisió juntament amb el Valls i el Reddis. Nou partit i nova derrota dels cambrilencs per un clar 3 a 0.
Malgrat el resultat, el Cambrils Unió va completar una molt bona primera part, amb possessió de la pilota, sent protagonistes damunt del terreny de joc i jugant de tu a tu davant d'un bon rival. Els locals van disposar d'una clara ocasió de gol –amb una rematada de cap que va aturar el porter Alex–,  mentre que el Cambrils va tenir dos xuts a porteria de Gito i Ramón que van anar fora, així com diversos contraatacs que no van saber finalitzar.
En el segon període, l'entrendor va haver de canviar a Aniceto –per mal al turmell– i va donar entrada a Felipe que, en la primera jugada per la seva banda –estant encara fred– no va poder aturar al seu contrari qui va poder donar una passada de gol que va finalitzar en el primer dels locals. A partir d'aquí, l'equip es va enfonsar i només va disposar de dos xuts de falta de Llobet i una rematada de Joel, després del llançament d'una falta lateral. El Santfeliuenc, per contra, va ser molt més efectiu i superior en aquest segon temps. Van marcar dos gols més en els minuts 59 i 67.

Amb aquest resultat, el Cambrils Unió ocupa l'avantpenúltim lloc de la classificació. En penúltim lloc hi ha l'Ascó i el cuer és el Molins de Rei. El proper dissabte 28 de gener, a les 18 hores, l'equip rebrà la visita del Valls –segon classificat del grup–.