Futbol

El Cambrils Unió cau derrotat davant el Reddis, el líder del grup

El partit, disputat el dissabte a la tarda, va ser d'aquells que fan afició i va aplegar al voltant dels 300 aficionats

Per Ferran Tuset

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Reddis, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol                    Primera Catalana                      Grup 3

Cambrils Unió 1 - Reddis 3

Alineació: Edgar, Aleix Llobet, Pol Fernández, Roger Cunyat, Aniceto, Menacho (Marcelo m.78), Adri Morales (Ramon Lladó m. 60), Rubio, Gito (Pau Prados m.24) (Ivan Martínez m.78), Marc Benito (Felipe Sena m.85) i Ikaro.

Gols: 1-0 m. 7 Marc Benito; 1-1 m.49; 1-2 m. 75 (p); 1-3 m.84

Targetes: grogues a Menacho i Roger Cunyat.

Nova derrota del Cambrils Unió a casa, tot i que entrava dins del que podríem anomenar com a "normal" ja que l'oponent era el Reddis, líder del grup, amb una plantilla en la que la majoria dels jugadors han jugat a Tercera Divisió. Uns quants d'ells ho van fer quan el Reus-Cambrils estava en aquella categoria.
El partit, disputat el dissabte a la tarda, va ser d'aquells que fan afició i va aplegar al voltant dels 300 aficionats, entre ells, la nombrosa i sorollosa presència dels seguidors del Reddis.
Molt bona primera meitat del Cambrils Unió que es va avançar en el marcador en el minut 7, aprofitant un contraatacac per la banda dreta de Marc Benito que va passar la pilota a Ikaro, que li va tornar i el mateix Benito va conseguir l'1 a 0 d'un fort xut per alt. El Reddis tot i que tocava més la pilota, no va xutar a porta fins el minut 38 i cinc minuts després, va disposar d'una ocasió clara per marcar que va resoldre al darrer moment el porter local Edgar.
El Reddis va sortir amb una altra mentalitat en el segon temps, i va posar setge a la porteria del Cambrils. Al minut 49, aprofitant un refús curt de la defensa, Pol Benito, des de fora l'àrea, engaltava un fort xut que rebotava en un jugador i significava l'empat a 1. Al minut 75 l'àrbitre xiulava penal per mans de Pol Fernández. El jugador del Reddis Marcel va marcar i així posava amb avantatge el Reddis. Vuit minuts després, el Reddis feia el definitiu 1 a 3. Cal apuntar una ocasió clara del Cambrils, a càrrec d'Aleix Llobet, al minut 58, que podria haber canviat la tònica del partit.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió jugarà al camp del Santfelieunc.