Triomf del Cambrils Unió B al camp del Costa Daurada que li serveix per posar-se líder en solitari

Amb aquest triomf i l'empat de les Borges del Camp, l'equip cambrilenc recupera el lideratge del seu grup amb dos punts d'avantatge

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Costa Daurada, a Salou, aquest passat dissabte | Cedida

Quarta Catalana - Grup 23

Costa Daurada 2 - Cambrils Unió B 3

Gols: 0-1 m. 30 Barberan; 0-2 m. 36 Hoffmann; 0-3 m. 54 Hoffmann; 1-3 m. 59; 2-3 m. 80

Important triomf del Cambrils Unió B al camp del Costa Daurada ja que, després de l'empat de les Borges del Camp i el triomf dels cambrilencs, l'equip recupera el lideratge en solitari amb dos punts d'avantatge sobre els borgencs. A la mitja hora de partit, el Cambrils Unió B es va avançar amb un gol de Barberan i només sis minuts després, Hoffmann anotava el segon que donava molt tranquil·litat a l'equip. Es marxava al descans amb un 0 a 2 que encarrilava la victòria. A més, els dos equips van disposar de diferents ocasions clares per marcar.

A l'inici del segon període, el Cambrils va seguir dominant i en el minut 54 arribava el tercer, obra de Hoffmann, que signava el seu doblet particular. A partir d'aquí, la intensitat del joc dels cambrilencs va anar baixant pel cansament dels jugadors –després de l'aturada de la competició–. En aquest tram del partit, el Costa Daurada va aprofitar per retallar diferències en el minut 59. A falta de deu minuts per al final del temps reglamentari, els locals marcaven el segon, situant un ajustat 2 a 3 en el marcador. Finalment, els cambrilencs van poder mantenir l'empat i endur-se el triomf.

Aquest proper dissabte 14 de desembre, a les 18.15 hores, l'equip rebrà la visita del Maspujols, penúltim classificat.