Futbol

El Cambrils Unió comença l'any amb una victòria contundent al camp del Molins de Rei

Després de pràcticament dos mesos, en els que ha sumat vuit derrotes consecutives, el Cambrils Unió s'ha retrobat amb la victòria en el primer partit de l'any 2023

Per Ferran Tuset

Equip titular del Cambrils Unió en el partit que va disputar ahir al camp del Molins de Rei | Cedida

Futbol                        Primera Catalana                   Grup 3

CF Molins de Rei 0 - Cambrils Unió 3

Alineació: Edgar, Aleix Llobet, Pol Fernández, Roger Cunyat, Agüero (Adri Morales m.46), Menacho, Aniceto (Marc Fe m.83), Rubio, Gito (Tardiu m.65), Ikaro (Pau Prados m.65) i Ramon Lladó (Marc Benito m.46).

Gols: 0-1 m. 44 Gito; 0-2 m. 74 Adri Morales; 0-3 m.89 Tardiu.

Targetes: grogues a Agüero, Aniceto, Pol Fernández, Marc Benito, Menacho, Pau Prados i Adri Morales.

Després de pràcticament dos mesos, en els que ha sumat vuit derrotes consecutives, i coincidint amb la represa del nou any, el Cambrils Unió ha retrobat el camí de la victòria i ho ha fet de forma clara guanyant per 0 a 3 al Molins de Rei, l'últim classificat del grup. Això fa que superi a l'Ascó i deixi la plaça de descens directa a l'equip de la Ribera d'Ebre. El partit era molt important per als dos equips, per ells era retallar distàncies i pels cambrilencs suposava donar un pas important ja que la distàncie entre els dos equips és de 7 punts.
Tot i la recuperacio de Aleix Llobet i Marc Benito, encara queden tres lesionats a la plantilla; el porter Álex, Camilo i Joel Marigot per la qual cosa el míster va haver de prendre quatre juvenils i en va fer jugar dos. Un d'ells, Tardiu, va marcar el tercer gol.

La primera part va ser força igualada, amb poques ocasions de gol. El Cambrils Unió intentava sortir des del darrera mentre que el Molins de Rei mirava de crear perill amb pilotes llargues. Prácticament van haver-hi un parell d'ocasions per cada equip i no va ser fins l’últim minut de la primera part que amb una sacada d'una falta lateral, centrada per Rubio, la pilota queda morta a l'àrea i Gito, de tir creuat, la va col·locar dins la porteria.

A la segona part van entrar Benito i Adrián i el Cambrils Unió va donar un pas endavant fent-se amb el domini del partit. Tot i això, el porter cambrilenc va aturar tres pilotes seguides de gol. Més tard, l'entrada de Tardiu va suposar un incordi per a l'equip rival i va ser ell qui va provocar la jugada que va culminar amb el tercer gol dels cambrilencs. També es va notar molt la recuperació d'Aleix Llober al darrera, tant en les passades com en la defensa així com, també, la recuperació de Benito, movent-se per tot el camp i obrint espais. Edgar va fer un parell d’aturades abans que Adri Morales, al minut 72, i després d’una centrada amb l’interior del peu va col·locar la pilota al pal llarg del porter. A partir d'aquí, el Cambrils va disposar de tres o quatre contraatacs per sentenciar. L'àrbitre va anul·lar un gol a Marc Benito per fora de joc dubtós i quan faltaven pocs minuts per a l'acabament del partit, el juvenil Tardiu va sentenciar amb el 0 a 3, després de driblar el porter del Molins.

Aquest proper cap de setmana, el Cambrils Unió jugarà a l'estadi municipal davant el Reddis, el líder del grup.