Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Obres

L'Ajuntament està millorant el paviment de la Via Augusta de l'Hospitalet de l'Infant

El consistori està renovant l’asfalt de l’últim tram de l’avinguda, comprès entre el carrer la Basseta i el càmping nudista

Per Redacció

Una imatge de les obres d'asfaltat
Una imatge de les obres d'asfaltat | Cedida

L’Ajuntament està millorant el paviment asfàltic de l’avinguda Via Augusta de l’Hospitalet de l’Infant (l’antiga carretera de València). En concret, l’últim tram que li faltava per arranjar, on hi ha diverses urbanitzacions i establiments turístics: el que va des del carrer carrer la Basseta fins a l'entrada del càmping el Templo del Sol. La superfície total afectada és de 6.000 m2.

El paviment d’aglomerat asfàltic que hi havia en aquesta part de l’avinguda es trobava en un estat molt deficient, amb peladures, desgast i desaparició de l’asfalt original, degut al deteriorament per les inclemències climatològiques, el trànsit de vehicles i antigues obres d’instal·lacions que s’han assentat amb el pas del temps. Les obres que s’estan duent a terme aquesta setmana és previst que finalitzin la setmana que ve, quan l’empresa adjudicatària, U.T.E CCDL BAIX CAMP, pinti la senyalització viària.

Aquests treballs tenen un cost de més de 100.000 euros i, per finançar-los, l’Ajuntament comptarà amb una subvenció del Ministerio del Interior de gairebé 60.000 euros. Aquesta subvenció té com a finalitat contribuir a fer efectives les previsions d'actuació contingudes en els corresponents Plans d'Actuació Municipal d'Emergència Nuclear (PAMEN).

Comenta aquest article