Futbol

Nova derrota del Cambrils Unió que acomiada el 2022 en el penúltim lloc de la classificació

El proper partit de lliga serà el 8 de gener, al camp del Molins de Rei, últim classificat

Per Ferran Tuset

Enfrontament entre el Cambrils Unió i el Viladecans, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol

Primera Catalana (Grup 3)

Cambrils Unió 1 - Viladecans 2

GOLS: 1-0 m. 37 Ramon Llado; 1-1 m. 66; 2-1 m. 82.
TARGETES: grogues a Menacho, Gito, Roger Cunyat, Ikaro, Rubio i als dos místers Benito i Sanchez Barroso.
ALINEACIÓ: Edgar, Aniceto, Pol Fernandez, Roger Cunyat, Ikaro, Menacho, Adri Morales, Rubio (Clavero  m.74), Gito, Junior (Aleix Llobet m.54), i Ramon Llado (Marc Benito m.79)

El Cambrils Unió no aixeca cap i, aquest passat dissabte a la tarda, va encaixar la vuitena derrota consecutiva que fa que l'equip caigui al penúltim lloc del seu grup i, per primera vegada, se situa en zona de descens. Malgrat la derrota per la mínima, 1 a 2, contra el Viladecans, la nota positiva del partit va ser la recuperació de dos jugadors lesionats –Aleix Llobet i Marc Benito– que, per precaució, només van jugar uns minuts en el segon temps. També s'espera que ara, amb l'aturada de la competició per les festes de Nadal, es puguin acabar de recuperar la resta de lesionats.
Pel que fa al joc, en la primera part domini total i ocasions per al Viladecans, però va ser el Cambrils Unió qui es va avançar en el marcador, en el minut 37, amb un gol de Ramon Lladó. El porter local Edgar es va convertir en el jugador més destacat després d'aturar fins a cinc pilotes clares quan ja es cantava el gol visitant. A més, en el minut 41, els locals van reclamar un penal per unes mans molt clares dins de l'àrea rival que l'àrbitre no va voler xiular.
Ja en el segon temps, el domini visitant es va anar ampliant i es van mostrar més encertats de cara a porteria, remuntant el marcador, en els minuts 66 i 82. Els cambrilencs van reclamar penal en el minut 64 i també ho van fer els visitants –a les acaballes del partit– però el col·legiat no va estar per la labor.

Amb aquesta nova derrota, el Cambrils Unió tanca l'any en el penúltim lloc del seu grup. El proper partit de lliga serà el 8 de gener, al camp del Molins de Rei, últim classificat.