Informació general

Esports

Natàlia Pleguezuelos, regidora d'Esports: «No forçarem la Festa de l'Esport si les mateixes entitats no tenen clar com la volen»

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils treballa en una possible recuperació de la Festa de l'Esport dedicada a les entitats esportives locals, però amb un format diferent

Per Berta Ruiz

Imatge de la darrera Festa de l'Esport, celebrada el febrer de 2019
Imatge de la darrera Festa de l'Esport, celebrada el febrer de 2019 | Berta Ruiz

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils treballa en una possible recuperació de la Festa de l'Esport dedicada a les entitats esportives locals, però amb un format diferent al que s'havia fet en edicions anteriors. "Volem una festa que encaixi, en la què tothom se senti còmode i que agradi a les entitats" va manifestar la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, en la sessió plenària del passat 25 de novembre. Ho feia després que la portaveu d'ERC, Camí Mendoza, li preguntés si l'equip de govern municipal pensava recuperar aquesta festa d'homenatge als esportistes locals –si tenien alguna data prevista– o bé si se seguirien fent les recepcions puntuals i individuals a les diferents entitats cambrilenques.

A aquestes qüestions, la regidora d'Esports va explicar que, "després de la darrera reunió que vam tenir amb les entitats vam arribar a la conclusió que, actualment tenim un nombre molt elevat d'esportistes a Cambrils i això fa molt difícil trobar una festa que encaixi i que agradi a tothom. Per això, des del govern s'estan fent aquests actes institucionals on donem protagonisme als propis clubs i ells mateixos han reconegut que estan contents amb aquests reconeixements als seus mèrits, a l'esforç realitzat durant la temporada i també a la seva trajectòria esportiva".

Natàlia Pleguezuelos: "La voluntat política de fer una festa per a tothom sí continua, però volem encaixar una festa que agradi"

Natàlia Pleguezuelos va reconèixer que, "la voluntat política de fer una festa per a tothom sí continua, però volem encaixar una festa que agradi. En aquesta mateixa reunió es va explicar que no volíem tornar a fer una festa com les anteriors i les mateixes entitats reivindicaven aquest canvi. No forçarem aquesta festa si les mateixes entitats no tenen clar com la volen. Nosaltres treballem per a totes elles i volem fer allò que millor encaixi. De moment, continuarem fent aquests reconeixements a tots els clubs esportius del municipi; estem donant prioritat a aquells que porten més base, amb tots els nens i nens cambrilencs i cambrilenques. Tots es mereixen aquest reconeixement i aquest protagonisme. Seguirem amb aquesta línia i que tingui més informació sobre això li faré arribar".

Comenta aquest article