Derrota del Cambrils Unió, la setena consecutiva, al camp del Can Vidalet

L'equip va encaixar una nova derrota al camp del segon classificat i se situa antepenúltim a la classificació

Plantilla del Cambrils Unió al camp del Can Vidalet
Plantilla del Cambrils Unió al camp del Can Vidalet | Cedida

Primera Catalana (Grup 3)

Can Vidalet 2 - Cambrils Unió 1

Alineació: Edgar, Agüero (Adri Morales m.54), Pol Fernández, Roger Cunyat, Felipe, Aniceto (Aaron m.74), Pau Prados (Dani Rodrigo m.54), Rubio, Gito, Ikaro (Tardiu m.74) i Ramon Lladó (Marc Fe m.54).

Gols: 1-0 m. 6; 2-0 m. 43; 2-1 m. 86 Tardiu.

Targetes: Grogues a Roger Cunyat, Ramon Lladó, Pau Prados, Gito i Rubio i, vermelles a Agüero, al delegat Eusebio i al míster J.M. Jurado.

Nou desplaçament del Cambrils Unió a terres barcelonines per enfrontar-se al Can Vidalet, segon classificat del grup. Tot i que, per la mínima –2 a 1–, els cambrilencs van encaixar una nova derrota que suposa la setena consecutiva. A destacar que, després de quinze dies de descans, l'equip no ha aconseguit recuperar cap dels quatre jugadors que estan lesionats –Ortal, Benito, Llobet i Marigot– i el desplaçament es va haver de completar amb cinc jugadors juvenils i un jugador de l'equip B. Aquest darrer va jugar de titular i va disputar tot el partit.
En el minut 6, els locals s'avançaven en el marcador i pocs minuts abans d'acabar el primer període van anotar el segon que posava molt complicada la reacció cambrilenca. Amb un 2 a 0 en contra es va iniciar la segona part, el Cambrils va intentar retallar diferències. L'únic gol dels cambrilencs va arribar a les acaballes del temps reglamentari, en el minut 86, quan va anotar Adrià Tardiu, un dels quatre jugadors juvenils que van acabar el partit sobre el terreny de joc.
L'equip cambrilenc es va lamentar d'un mal arbitratge i va reclamar un penal que no va ser xiulat pel col·legiat. A més, l'equip va ser castigat amb cinc targetes grogues per només una dels locals, així com tres targetes vermelles: una per al jugador Agüero i dues per a dos integrants del cos tècnic.

L'equip ocupa l'antepenúltim lloc de la classificació. El proper partit de l'equip serà el dissabte 17 de desembre, a les 18 hores a casa, contra el Viladecans, novè classificat.