El Cambrils Unió B s'imposa per la mínima al Reus de Tota la Vida en un partit força escalfat

L'equip local lidera la classificació amb 30 punts en la finalització de la primera volta de la competició

El Cambrils Unió B va derrotar al Reus de Tota la Vida en el partit disputat aquest passat dissabte al vespre | Lluís Rovira i Barenys

Quarta Catalana (Grup 23)

Cambrils Unió B 1 - Reus de Tota la Vida 0

El Cambrils Unió B es va imposar per la mínima, 1 a 0, a casa davant del Reus de Tota la Vida. L'únic gol del partit va arribar en el minut 8 de la primera part mitjançant Boukharrak. Els cambrilencs van completar una bona primera part, però en la segona el partit es va torçar força. Amb el resultat a favor, els locals es van dedicar a aguantar el resultat per tal de sumar els tres punts de la victòria. A més, en el tram final, el partit es va escalfar una mica i es van produir diverses tanganes i insults per part dels dos equips. De resultes d'aquests enfrontaments, l'equip reusenc va tenir tres expulsats i cinc targetes grogues, mentre que els cambrilencs van rebre cinc targetes grogues. En línies generals, el Cambrils Unió B va completar el pitjor partit de la temporada, però malgrat tot va ser capaç d'endur-se el triomf.

L'equip local lidera la classificació amb 30 punts, seguit de les Borges del Camp que té 27 punts. El proper partit de l'equip serà novament a casa, el dissabte 17 de desembre a les 15.30 hores, contra el Montblanc, tercer classificat del grup.