Atletisme

Sis atletes del Club Atletisme Cambrils pugen al podi del 32è Cros de Valls

Èlia Bayón, en la categoria S-8, i Emma Taggi, en la S-16, van quedar primeres en les seves respectives curses

Un moment de la cursa d'Olià Pérez al cros de Valls
Un moment de la cursa d'Olià Pérez al cros de Valls | Cedida

Diumenge passat es va disputar, pels voltants de la pista d'atletisme del Fornàs de Valls, el 32è. Cros de Valls. El Club Atletisme Cambrils hi va ser present amb 6 atletes, destacant que tots ells van pujar al pòdium.

Èlia Bayón va sel la primera en la categoria S-8. La més petita de tots els atletes locals va sortir en 2a posició. A falta de 200 metres, es va posar al capdavant de la cursa, entrant a la meta en 1a posició. Emma Taggi  també va ser 1a,  en aquest cas a la categoria S-16. Havia de donar una volta a un circuit de 1.300 metres i una volta a un circuit de 1.700 metres. Des de bon començament es va situar al capdavant, posició que va mantenir fins arribar a meta.

Olià Pérez va ser segon a la categoria S-14.  Havia de donar dues voltes a un circuit de 1.000 metres amb constants desnivells en gran part del  recorregut. A la meitat de cursa es van destacar dos atletes, un dels quals era l'Olià. El frec a frec amb l'altra atleta es va mantenir fins a 200 metres de la meta. L'esprint no va ser favorable a l'Olià, que va entrar a meta en segona posició. Enzo Maté també va ser segon a la categoria S-12. Havia de donar una volta a un circuit de 1.300 metres. Des del primer moment es va situar entre els primers, lluitant per pujar al pòdium. La recompensa va ser la 2a posició a línia de meta.

Clàudia Espinosa va ser tercera a la categoria S-12. Havia de donar una volta a un circuit de 1.300 metres. En una cursa de menys a més va anar arribant a les posicions capdavanteres, entrant a meta en 3a posició. Per la seva part, Martina Gómez va ser tercera a la categoria S-10.  Havia de donar una volta a un circuit de 1.000 metres. Va anar guanyant posicions a mesura que avançava la cursa fins a arribar a meta en la 3a posició.

Èlia Bayón, en un moment de la seva cursa (Foto: cedida)