Societat

Activitats

Una excursió a Vilallonga del Camp o una xerrada sobre astronomia, principals activitats de desembre del Banc del Temps

L'excursió tindrà lloc el 10 de desembre, mentre que la xerrada es farà el 16 de desembre al centre Les Basses

Per Redacció

Cartell de la xerrada que tindrà lloc el 16 de desembre al Centre Les Basses
Cartell de la xerrada que tindrà lloc el 16 de desembre al Centre Les Basses | Cedida

El Banc del Temps de Cambrils ha presentat la seva agenda d'activitats per aquest proper mes de desembre. Aquesta s'obrirà aquest proper divendres 2 de desembre, a les 19 hores, amb l'assemblea general d'usuaris, on els parlaran els principals temes i activitats que genera l'entitat.

Per altra banda, un de les activitats destacades que s'han programat serà l'excursió a Vilallonga del Camp, el proper dissabte 10 de desembre, a les 8 hores. En aquesta sortida, guiada per Josep Cristià, el grup visitarà les restes romanes funeràries al camp –Mas de Bastidó, Mas de la Serra, la Montoliba– i tornada a Vilallonga.

També s'ha previst una xerrada per al divendres 16 de desembre, a les 19 hores al centre Les Basses, titulada "El sol, la nostra estrella", a càrrec de Joan Genebriera, enginyer especialista en instrumentació astronòmica i sistemes informàtics i director de l'Observatori Astropriorat.

Des de l'entitat també informen que hi ha un grup de conversa en francès impartit per Anne Plançon; el grup està tancat però es podria obrir un segon grup. A banda, el grup de conversa en anglès està en funcionament tots els dimecres, de les 18 a les 19 hores, amb Laura Baquer.

Per a participar en qualsevol d'aquestes activitats s'ha de reservar plaça per correu (bancdeltemps@cambrilsciutat.org) o per telèfon: Montse (678292275) o Rosa Maria (610027951)

 

Comenta aquest article