Esports

Futbol

Treballada victòria del Cambrils Unió B al camp de l'Alcover que li serveix per refermar el seu liderat

Després d'una primera part sense gols, els cambrilencs van aprofitar un penal a favor en la segona i un llançament de falta per endur-se el triomf

Per Ferran Tuset

Celebració de l'equip a l'interior del vestuari després d'aconseguir la victòria i refermar el liderat
Celebració de l'equip a l'interior del vestuari després d'aconseguir la victòria i refermar el liderat | Cedida

Futbol

Quarta Catalana (Grup 23)

Alcover 0 - Cambrils Unió B 2

Desplaçament del Cambrils Unió B, ahir diumenge, al camp de l'Alcover. Va ser un partit complicat per als cambrilencs amb un plantejament molt defensiu dels locals en un camp més estret. Després d'una primera part molt lluitada i igualada que va acabar sense gols, aquests van arribar en el segon període. En el minut 66, l'equip cambrilenc va aconseguir obrir la llauna després que l'àrbitre xiulés un penal a favor que va ser transformat per Júnior. A partir d'aquí, el Cambrils va estar a prop de fer el segon, mentre que l'Alcover jugava al contraatac. Gairebé a les acaballes del temps reglamentari, en el 89, Gerard Gracia va sentencia el triomf amb un llançament de falta.

Amb aquesta victòria juntament amb la derrota del Borges, el Cambrils Unió B es col·loca líder en solitari del seu grup amb 27 punts, seguit de les Borges que en té 24. A més, els cambrilencs són l'equip menys golejat amb tant sols 7 gols en contra en 10 partits i el segon més golejador amb 28 gols. La competició de lliga es reprendrà el dissabte 10 de desembre, a casa a les 18 hores, contra el Reus de Tota la Vida, sisè classificat.

Comenta aquest article