Contundent derrota del FC Cambrils al camp del Les Borges del Camp, el líder del grup

L'equip local va deixar sentenciat ràpidament el partit ja que després de la primera mitja hora de joc ja havia engaltat els cinc gols al FC Cambrils

Per Cedida

Imatge d'un partit del FC Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'un partit del FC Cambrils, aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol                        Quarta Catalana                          Grup 23

Les Borges del Camp 5 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils va jugar, ahir al vespre, el partit ajornat de la sisena jornada al camp de Les Borges del Camp. El partit no va tenir gaire història ja que l'equip local ja va marcar el seu primer gol al minut 4 de partit i poc després de la mitja hora de joc ja havia engaltat el 5 a 0 final. Les Borges del Camp, l'actual líder del grup, va mostrar la seva superioritat des del primer moment i no va donar cap opció a l'equip cambrilenc, un equip que disposava de pocs canvis a la banqueta degut a motius de feina i de lesions. Tot i això, a la segona part el Cambrils va controlar més el joc i fins i tot va disposasr de dues ocasions al pal.

Aquest proper diumenge el FC Cambrils juga contra el Costa Daurada B.