Tres atletes locals pugen al podi del 39è Cros de Vila-seca

El Club Atletisme Cambrils hi va ser present amb 9 atletes, destacant tres posicions de pòdium a càrrec d'Èlia Bayón, Maria Taggi i Emma Taggi

Emma Taggi, en primer terme, durant la cursa
Emma Taggi, en primer terme, durant la cursa | Cedida

Diumenge passat es va disputar, al Parc de la Torre d'en Dolça, el 39è. Cros de Vila-Seca. Aquest cros va ser la 2a prova puntuable del Gran Premi Català de Cros. El Club Atletisme Cambrils hi va ser present amb 9 atletes, destacant tres posicions de pòdium:

• Èlia Bayón 1a a la categoria S-8. La més petita de tots els atletes locals va sortir en 2a posició. A falta de 100 metres, es va emparellar amb l'atleta que anava al capdavant de la cursa. En un gran esprint la va superar, entrant a la meta en 1a posició.

• Maria Taggi 2a a la categoria S-18. Havia de donar 2 voltes a un circuit de 2.000 metres amb constants desnivells en gran part del recorregut. A la meitat de cursa es van destacar dues atletes, una de les quals era la Maria. El frec a frec amb l'altra atleta es va mantenir fins a 100 metres de la meta. L'esprint no va ser favorable a la Maria, que va entrar a meta en segona posició.

• Emma Taggi 2a a la categoria S-16. Havia de donar 1 volta a un circuit de 1.300 metres i 1 volta a un circuit de 2.000 metres. Des de bon començament es va situar en posicions capdavanteres. A la part final de la cursa la que seria guanyadora es va distanciar de la resta de les atletes. L'Emma va haver de lluitar amb altres 2 atletes per a obtenir una millor classificació. Al darrer esprint les va poder superar, entrant a meta en 2a posició.

Altres actuacions destacades van ser les 4es posicions de l'Olià Pérez a la categoria S-14, la Martina Gómez a la categoria S-10 i la 5a posició de la Lola de San José a la categoria S-10.

Maria Taggi, a la dreta, durant la disputa del cros (foto: Cedida)