Futbol sala

El Laguna cau golejat estrepitosament a casa contra l'Alcarràs

L'equip local va ser golejat pels lleidatans per un contundent 1 a 9

Un moment del partit entre el Laguna i l'Alcarràs jugat el diumenge a la tarda
Un moment del partit entre el Laguna i l'Alcarràs jugat el diumenge a la tarda | Berta Ruiz

Lliga Divisió d'Honor Catalana Futbol Sala (grup 3)

Laguna CFS 1 - Ponent Futsal Alcarràs 9

El Laguna va caure golejat amb claredat, aquest passat diumenge a la tarda, en el seu partit davant del Futsal Alcarràs per un clar 1 a 9. Els lleidatans, que ocupen la novena posició del grup, no van tenir pietat davant d'un equip cambrilenc que no va tenir opcions. Malgrat això va ser l'equip local qui va obrir la llauna, ben aviat, en el minut 2 de joc, amb un gol obra de Miguel Torrente. Aquesta primera diana va ser un miratge, perquè a partir d'aquí, l'encert ofensiu dels visitants va ser incontestable. Abans del descans, l'Alcarràs va anotar quatre gols que situaven un complicat 1 a 4 en el marcador. Ja en el segon període, just a l'inici, l'àrbitre va expulsar el jugador local Omar amb targeta vermella directa. Un nou contratemps que va acabar d'enfonsar qualsevol reacció dels cambrilencs. A més, tot seguit, els visitants anotaven dos gols consecutius que deixaven el marcador en un complicat 1 a 6. La sangria de gols no va acabar aquí i fins al final, l'Alcarràs va materialitzar tres gols més deixant el definitiu 1 a 9.

El Laguna segueix ocupant el fanalet vermell de la classificació. El proper dissabte es desplaçarà a la pista del Maristes Montserrat de Lleida, setè classificat de grup.