Esports

Recepció

L'Ajuntament ofereix una recepció al Club Handbol Cambrils

L’acte va ser un reconeixement als més de 30 anys de trajectòria de l’entitat esportiva

Per Redacció

Imatge de la recepció al CH Cambrils a l'Ajuntament
Imatge de la recepció al CH Cambrils a l'Ajuntament | Cedida

L’alcalde, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van rebre, aquest passat dimecres, els jugadors i jugadores dels diferents equips del Club Handbol Cambrils. L’acte, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser un reconeixement als més de 30 anys de trajectòria de l’entitat esportiva, els èxits esportius assolits i la seva contribució en la difusió del nom de Cambrils arreu del territori.  

La recepció va consistir en parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club i entrenador del club, Pablo Dóniga, el lliurament de diplomes de reconeixements i uns obsequis de record a la trentena de jugadors i jugadores participants i la fotografia conjunta dels equips i tècnics del club amb les autoritats assistents. 

Des de 1990 de la mà de Vicens Andreu

El Club Handbol Cambrils va néixer l’any 1990 de la mà de Vicens Andreu, professor de l’escola Marinada, amb el suport d’un grup de pares i mares. El primer equip del club va ser femení i a partir d’aquí l’entitat va començar a créixer i a recollir els primers fruits del bon treball de Vicens, que va arribar a tenir 14 equips de totes les categories. Al llarg dels anys el club ha aconseguit quatre campionats de Catalunya en diverses categories, dues participacions en campionats d’Espanya cadet i juvenil femení, títols de lliga en categoria infantil, cadet i sènior, i una copa federació de 4a Catalana.  La mort de Vicens Andreu va suposar una forta sotragada per l’entitat però l’esforç de les persones que el van succeir va portar el club a treballar amb la base i que el primer equip masculí arribés a pujar a la 1a Catalana, la màxima categoria que ha jugat. Tot això sense deixar de banda que la línia de treball del club està centrada en el treball amb la base i la formació de persones. 

Com a fites destacades de la temporada passada, el sènior masculí va aconseguir l’ascens a 1a Catalana i l’aleví mixt va participar a les Finals Nacionals dels Jocs Esportius de Catalunya a Igualada.  

Comenta aquest article