Informació general

Ambientació nadalenca

Llums nadalenques, fil musical i sessions de videomapping per ambientar les festes nadalenques als carrers

A banda de les llums de Nadal als carrers, també hi haurà servei de sonorització exterior a la zona comercial del Port, la Vila i el Mercat de Nadal i projeccions de videomapping

Per Berta Ruiz

Instal·lació de les llums de Nadal, al carrer de Sant Plàcid, el passat divendres
Instal·lació de les llums de Nadal, al carrer de Sant Plàcid, el passat divendres | Berta Ruiz

Durant aquestes darreres setmanes s'està realitzant la instal·lació de les llums nadalenques i de l'ornamentació als carrers de Cambrils. Enguany, des de l'Ajuntament de Cambrils es va treure a licitació un nou concurs per al muntatge i desmuntatge de les llums decoratives a tot el terme municipal amb un pressupost total de 185.334,14 euros (IVA inclòs). Aquest pressupost es divideix en dos lots: per un costat, el servei de muntatge i desmuntatge de les llums decoratives que són de propietat municipal amb un pressupost de 33.143,04 € (IVA inclòs) i, per altra banda, el servei de subministrament i de lloguer d'un altre conjunt de motius, així com el seu muntatge i desmuntatge amb un cost de 152.191,08 € (IVA inclòs). En total es repartiran 314 motius i 7 arbres nadalencs pels diferents barris cambrilencs.

Per un altre costat també es va treure a licitació el servei de sonorització exterior –fil musical– amb música d'ambientació nadalenca a la zona comercial de la Vila, del Port i al Mercat de Nadal de Cambrils amb un pressupost de 4.811,93 € (IVA inclòs).

Videomapping a la Torre del Port i a la plaça de la Vila

Finalment, seguint la línia engegada l'any passat, el consistori cambrilenc ha tornat a impulsar la contractació del videomapping, tant a la Torre del Port com a la plaça de la Vila. El pressupost de licitació és de 20.926,10 €  (IVA inclòs). Segons el plec de condicions, l'espectacle de videomapatge (videomapping) de motius nadalencs per a la campanya de dinamització comercial de Nadal haurà d'explicar o valorar l'atractiu de les compres de proximitat, amb imatges o símbols que facin referència a les tradicions de Nadal, amb diferents figures o moments de referència de Cambrils, amb efectes en 2D i 3D que portin a un espectacle audiovisual que sorprengui al públic assistent.

El calendari de projeccions –amb dos passis per sessió– es farà entre el 16 de desembre i el 4 de gener, alternant les projeccions a la plaça de la Vila i a l’edifici de la Torre del Port de Cambrils.

L’Apunt

L’encesa de llums

L’enllumenat, que s’està instal·lant des de principis de mes, s’encendrà el proper divendres 25 de novembre amb el tradicional acte d’obertura de la Festa Major de la Immaculada. 

L’esdeveniment començarà a les 18 hores amb el parlament de benvinguda i la lectura dels desitjos de Nadal per part de l'alcalde, Oliver Klein. A continuació, també llegiran els seus desitjos diferents nens i nenes de les set escoles de primària de Cambrils ((Bòbila, Cambrils, Guillem Fortuny, Joan Ardèvol, Marinada, Mas Clariana i Cardenal Vidal i Barraquer), l’Escola Municipal de Música, l'Agrupament Escolta Gent de Mar i el Pubillatge.   

 

Després de l'encesa i l'enlairament de globus, els grups corals de l'Escola de Música  cantaran tres nadales i un grup d’animació oferirà un espectacle de balls de Nadal. Finalment, s’inaugurà el pessebre tradicional de l’Associació Antics Alumnes de La Salle instal·lat a l’entrada de l’Ajuntament. 

Comenta aquest article