El Laguna goleja el Miravet en la primera ronda de la Copa Tarragona de futbol sala

Els cambrilencs es van imposar a domicili per 5 a 11 i segueixen endavant en aquesta competició

Imatge d'un partit de lliga del Laguna aquesta temporada
Imatge d'un partit de lliga del Laguna aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Copa Tarragona

Miravet 5 - Laguna CFS 11

Aquest cap de setmana es va disputar la primera ronda de la Copa Tarragona de futbol sala. El Laguna es va desplaçar a la pista del Miravet i es va endur la victòria amb una clara victòria de 5 a 11. En el minut 7, Ismael Garcia va avançar als cambrilencs, però només dos minuts després, els locals van fer l'empat. A partir d'aquí, allau golejadora del Laguna que va anotar sis gols en set minuts: Víctor Fuentes va fer un triplet, Miguel Torrente un doblet i Oriol Parra un altre. Abans del descans, el Miravet va fer un gol, situant el 2 a 7 al descans. La segona part va començar amb un altre gol local, però Miguel Torrente va fer el vuitè per als cambrilencs. Dos minuts després, nova diana del Miravet. El Laguna però va seguir amb la seva efectivitat ofensiva i Alejandro i Joel Gil van marcar dos gols més. A falta de dos minuts del final, l'equip local va fer el cinquè i, en els darrers instants de joc, Ibrahim va fer el definitiu 5 a 11 per al Laguna.