Nova derrota del Cambrils Unió que el situa a tocar de la zona de descens

L'equip cambrilenc va acusar les baixes que arrossega i va perdre a casa davant el Sarrià

Un moment del partit disputat aquest dissabta a la tarda a l'estadi municipal entre el Cambrils Unió i el Sarrià | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                            Primera Catalana                             Grup 3

Cambrils Unió 0 - CP Sarrià 2

Alineació: Edgar, Aniceto, Pol Fernández, Camilo, Roger Cunyat, Menacho (Ivan Martínez m. 63), Ikaro, Rubio (Rome m.80), Miki, Adri Morales (Pau Prados m.63) i Ramon Lladó (Walid m.70)

Gols: 0-1 m. 51; 0-2 m. 89.

Targetes: groga a Alex Ruiz.

Quarta derrota consecutiva, i com no, amb un equip de la demarcació de Barcelona. Aquest cop va ser el Sarrià que va aconseguir el triomf amb un 0 a 2. Està clar que les nombroses baixes i la insuficient plantilla tenen força a veure en las últimes derrotes del Cambrils. El club cambrilenc està esperant la recuperació dels jugadors lesionats però aquesta solució és força arriscada ja que l'espera pot portar l'equip cambrilenc al pou de la classificació del qual serà molt complicat sortir-se'n.

El Cambrils Unió va aconseguir que s'acabés la primera part sense encaixar cap gol. En aquest període el Sarrià va dominar, va triangular més la pilota, i va xutar dues vegades a porta, sense marcar. La segona part va seguir amb la mateixa tònica, pero el Sarrià aconseguia molt aviat el seu primer gol, al minut 51, aprofitant un error local. Dos minuts després, el Cambrils Unió reclamava penal sobre Ikaro però l'àrbitre no el va  xiular. Els locals no van aconseguir millorar el seu joc, amb pèrdues de pilota i molts passis fallats, a més de no xutar a porteria en tot el partit. El Sarrià, que anava a totes, va aconseguir el seu segon gol a un minut pel final.

Amb aquest resultat el Cambrils Unió passa a ocupar la avantpenúltima plaça del grup, a un pas ja de la zona de descens. Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió juga al camp de l'Europa B, equip que té els mateixos punts que l'equip cambrilenc.

Ajornat el partit del Cambrils Unió B davant el Montbrió

El partit que tenia que jugar el Cambrils Unió B contra el Montbrió va ser ajornat a petició de l'equip montbrionenc, per no disposar de suficients jugadors. Aquest partit es jugarà el dimecres 23 de Novembre, a les 20 h, a l'estadi munjicipal cambrilenc.