Informació general

Turisme

Turisme de Cambrils connecta amb el mercat britànic a la fira turística WTM London

Cambrils ha participat a Londres dins de l'estand de Catalunya, i de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada

Per Redacció

Representants de la Costa Daurada a la fira turística WTM London
Representants de la Costa Daurada a la fira turística WTM London | Cedida

En un any decisiu per a la recuperació turística post pandèmia, el Patronat de Turisme de Cambrils encapçalat per la seva vicepresidenta i regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha tornat a participar a la fira World Travel Market London (WTM). La WTM, celebrada aquesta mateixa setmana, FITUR a Madrid i ITB de Berlín són les tres principals cites professionals del sector i les tres formen tenen protagonisme en el pla d'accions anual del Patronat.

Cambrils ha participat a Londres dins de l'estand de Catalunya, i de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada. Aquesta és una de les accions que es desprenen del Conveni córner de col·laboració en el que a banda de Patronats de Turisme també participen les principals associacions empresarials i empreses i associacions. En aquest cas, la fira World Travel Market és l’esdeveniment anual dedicat al sector turístic professional més important a nivell mundial. Aquest any 2022 se celebra la 43a edició de la fira que tindrà una durada de 3 dies presencials i en el qual s’espera la participació de més de 3.000 expositors representant més de 65 països de tots els continents.

La presència de la delegació cambrilenca era especialment important per copsar de primera mà la tendència i previsions de la pròxima temporada, tenint en compte la gran afluència d'operadors i les característiques singulars de comportament d’un dels mercats que fa les reserves amb una major antelació.  

Yolanda Burgos, regidora de Turisme: "Les previsions recollides són optimistes"

Segons les declaracions de la regidora Yolanda Burgos a la tornada de la WTM, la valoració del viatge ha estat molt positiva. “Les previsions recollides de les diverses reunions celebrades són optimistes i ens encoratgen a seguir tenint presència activa en aquests mercats que tenen un comportament vacacional tan arrelat i predilecció per destinacions de sol i platja, bona gastronomia i sobretot molt familiars com Cambrils”, ha afirmat la regidora. 

El mercat britànic ha suposat aquest any de forma global gairebé el 9% de les pernoctacions a Cambrils i un dels principals factors favorables de connectivitat amb la illa britànica són les connexions aèries amb l'aeroport de Reus que uneix 10 aeroports britànics amb la Costa Daurada.  

Comenta aquest article