Informació general

Succés

Un robatori de cablejat deixa la pista d'atletisme sense llum

A hores d'ara l'Ajuntament està avaluant l’import d'aquesta reparació per saber si s’ha de passar per un procés de licitació o no

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de la caixa de registre després del robatori del cablejat
Aspecte de la caixa de registre després del robatori del cablejat | Cedida

La pista d'atletisme s'ha quedat sense llum com a conseqüència del robatori del cablejat de coure de les instal·lacions. El robatori es va produir el dia de Tots Sants, els lladres van estirar els cables des del calaix del registre i des de llavors no funcionen els focus de la pista d'atletisme. A hores d'ara l'Ajuntament està avaluant l’import d'aquesta reparació per saber si s’ha de passar per un procés de licitació o no. En cas d'haver-se de fer una licitació la reparació tindria un procediment més llarg.

Arran del robatori i de la manca de llum a la pista d'atletisme, l'Ajuntament va prohibir l'ús de la pista a partir de mitja tarda, quan es fa fosc. Els atletes del Club Atletisme Cambrils, que fan entrenaments diaris de tarda i fins les 9 del vespre n'eren els principals perjudicats. Des del club es va demanar a l'Ajuntament que se'ls deixés entrenar ja que amb la llum provinent del gimnàs i de les instal·lacions dels camps de futbol propers els permetia anar fent els entrenaments. La zona més complicada, segons ha explicat Pere Ferrando del Club d'Atletisme Cambrils, és la de salts i és per això que aquesta setmana des del club s'han encarregat de col·locar uns focus provisionals per facilitar els entrenaments.

Comenta aquest article