El Laguna cau derrotat a la pista del Linyola, el líder de la classificació

Els cambrilencs es van desplaçar a la complicada pista del líder on van caure derrotats per 4 a 2

Imatge d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'un partit del Laguna aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana Futbol Sala (grup 3)

CFS Linyola 4 - Laguna CFS 2

El Laguna queia derrotat, aquesta darrera jornada, a la complicada pista del Linyola –actual líder de la classificació–. Ben aviat, en el minut 2 de joc, els locals es van avançar en el marcador. El Laguna va poder empatar en el minut 13 amb un gol d'Ismael Garcia, però abans del descans, el Linyola va mostrar tot el seu potencial ofensiu i va capgirar el marcador amb dos gols més deixant un 3 a 1 advers. Ja en la segona part, al minut de començar, els locals anotaven el seu quart gol, resultat que posava molt coll amunt la remuntada cambrilenca. En el minut 29, Joel Gil va anotar el segon dels cambrilencs, però el marcador ja no es va moure més.

El Laguna segueix ocupant el darrer lloc de la classificació. Aquest proper cap de setmana no hi haurà partit de lliga i la competició es reprendrà el dissabte 19 de novembre a les 17.30 hores contra el Futsal Alcarràs. Els lleidatans són penúltims del grup.