Esports

Vela

El regatista Iker Múgica, vencedor del Gran Premi d'Andorra d’Optimist del Club Nàutic d'Arenys de Mar

Quatre esportistes de l'equip d'Optimist del Club Nàutic Cambrils han viatjat aquest cap de setmana fins a Arenys de Mar

Per Redacció

Iker Múgica en la primera posició del podi
Iker Múgica en la primera posició del podi | Cedida

Quatre esportistes de l'equip d'Optimist del Club Nàutic Cambrils han viatjat aquest cap de setmana fins a Arenys de Mar per disputar el 33è Gran Premi d'Andorra, una regata que ha reunit esportistes de les classes d'Optimist, Ilca i 420. Iker Múgica guanyava en la classe Optimist i aixecava el trofeu com a vencedor absolut i també com a primer sub16. Per la seva banda Àlvar Vila, pujava també al pòdium en tercera posició masculina sub16. Vila, a més, va finalitzar la competició cinquè a la general. Completaven l'expedició cambrilenca Pepe Peñaranda i Sergi Muñoz.

Dins la classe Optimist 110 regatistes han competit al Gran Premi d'Andorra del CN Arenys de Mar. El poc vent de la jornada de dissabte permetia celebrar només una prova, mentre que diumenge la situació va canviar i arribant fins a 12 nusos es van poder celebrar quatre proves.

Regata Desafiament

Aquest mateix cap de setmana, el Club Nàutic Cambrils també ha estat present a la regata Desafiament, organitzada pels clubs nàutics de Vilanova, Torredembarra, Tarragona i Cambrils. Una única jornada en la qual han competit 52 embarcacions de les classes ORC i Promoció. L’embarcació cambrilenca Món de l'Ona II, de Ramon Cañellas, es proclamava guanyadora en ORC després d'un recorregut en triangle i que va durar una hora i mitja. Tot plegat en una jornada de diumenge que es va iniciar amb vent fluix que va anar pujant fins als 10 nusos.

També en ORC, van participar-hi les embarcacions del Club Nàutic Cambrils, Bonadventure i Celràs. Pel que fa a la classe Promoció, hi van participar l'Ave Phoenix i el Silandeiro. Cal destacar que la tripulació de l'Ave Phoenix estava formada per nou regatistes d'Optimist del CNCB: Joan Domingo, Àlex Martí, Marcel Martí, Oriol Pujol, Félix Ramos, Adriana Penas, Gisele Fontana, Manuel Alegret, Joris Rubio i Maria Vilanova. Aleix Monmany, director esportiu del CNCB, en va ser el patró.

Una molt bona experiència per als nou joves, que esperen repetir en pròximes competicions.

El regatista cambrilenc durant la competició (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article