Victòria d'autoritat del Cofran 95 CB Cambrils contra el CB La Selva

L’equip va anar de menys a més i va aconseguir mantenir la ratxa de victòries a casa

Un moment del partit entre el CB Cambrils i el CB La Selva, ahir al matí
Un moment del partit entre el CB Cambrils i el CB La Selva, ahir al matí | Berta Ruiz

Segona Categoria Masculina  (Fase Prèvia 1)

COFRAN 95 CB CAMBRILS 64 – 39 CB LA SELVA

Alex Rodríguez (13), Pere Tost (10), Ferran Torres (12), Marc Gené (4) Rubén Martínez (4), – Joan Berengue (8), Pau Escrivà (5), Enric Maduell (4), Roger Audi (2), Rubén Molina (2).

4 Triples (1 Rodríguez, 1 Berengue, 1 Tost, 1 Escrivà). 8-16 Tirs lliures. 18 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 9-11 / 23-7 / 19-14 / 13-7

Victòria d’autoritat del COFRAN 95 CB Cambrils masculí davant la seva afició contra el CB La Selva. L’equip va anar de menys a més i va aconseguir mantenir la ratxa de victòries a casa.

L’inici del partit va estar marcat pels dubtes tant ofensius com defensius. No es prenien bones decisions en atac i això ho van saber aprofitar els visitants, que aconseguien estar per davant en el marcador en tot moment, acabant el primer període 9-11 al seu favor. En el segon quart, el CB Cambrils va aconseguir canviar la dinàmica. Un parcial 9-0 en els primers 4 minuts (18-11), capgiraven el marcador i els cambrilencs van començar a marcar el ritme de partit. No deixant que el CB La Selva es trobés còmode a pista, aconseguien arribar al descans amb un 32-18 tranquil·litzador.

Arribava el moment de la veritat, demostrar que el que s’havia vist fins aleshores no es desmuntaria en el tercer quart. Els jugadors conscients d’això van sortir molt concentrats i no es van deixar sorprendre. Als de la Selva del Camp els costava molt tenir bones situacions de llançament, gràcies a la bona defensa que marcaven els de Cambrils, aconseguint guanyar el parcial per 19-14, deixant el marcador amb 19 punts a favor per començar el darrer període (51-32). En el quart període, lluny de relaxar-se, el CB Cambrils va mantenir la línia de bon joc que s’havia vist i van aconseguir acabar el partit amb una màxima diferència de 25 punts, i deixant al rival amb menys de 40 punts (64-39).

Ara el COFRAN 95 CB Cambrils masculí té un balanç de 3 victòries i 3 derrotes i el proper cap de setmana torna a tenir un desplaçament molt complicat. El diumenge 13 de novembre jugaran contra el CB Secà Sant Pere A a les 19 hores a Lleida.