Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Jornades

Les Jornades de salut de l'Hospitalet de l'Infant estaran dedicades, aquest novembre, a les epidèmies

Aquestes jornades constaran de tres conferències, previstes per als propers tres dilluns del mes de novembre, a les 19.00h

Per Redacció

Cartell de les Jornades de salut de l'Hospitalet de l'Infant
Cartell de les Jornades de salut de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Per aquest mes de novembre, el Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI) ha organitzat, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de la Regidoria de Cultura, les Jornades de salut 2022, dedicades a "Les epidèmies a l'Hospitalet de l'Infant al llarg de la història" Aquestes jornades constaran de tres conferències, previstes per als propers tres dilluns del mes de novembre, a les 19.00h, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou.

La primera, la del dilluns 7 de novembre, es titula "L'aire que alberga la pesta encara no està purificat de la corrupció pestilent. Pandèmies al Camp de Tarragona entre els segles XIV i XVII" i anirà a càrrec del Dr. Eduard Juncosa, historiador i politòleg.

La segona, la del dilluns 14 de novembre, tractarà sobre "El còlera de 1885, entre la religió i la ciència" i la impartirà l'etnòleg Salvador Palomar.

De la tercera i darrera xerrada, la de dilluns 21 de novembre, se n'ocuparà l'historiador Joan Navais, que parlarà de "La gran pandèmia de grip de 1918 a Reus i a les comarques del Camp"

Comenta aquest article