Societat

Institucions

Una delegació municipal de Pozo de Alcón visita Cambrils amb la intenció d'establir vincles entre els dos municipis

L'alcalde i dues regidores d'aquesta població andalusa es van reunir amb l'alcalde i regidors cambrilencs

Per Redacció

Foto de la trobada a l'Ajuntament de Cambrils
Foto de la trobada a l'Ajuntament de Cambrils | Cedida

Una delegació del municipi de Pozo de Alcón, format per l'alcalde d'aquest municipi andalús, Iván Cruz; la regidora de Cultura, Esports, Gestió Econòmica i pressupostària, Joventut i Educació, Sandra Coronado, i la regidora d'Igualtat, Benestar Social, Serveis Socials, Dona, Salut i Participació Ciutadana, Francisca Fernández, va fer una visita a l'ajuntament cambrilenc on van ser rebuts per l'alcalde, Oliver Klein, i per diversos regidors i regidores cambrilencs.

El motiu de la visita de l'alcalde de Pozo de Alcón a Cambrils és el gran nombre de persones originàries de la seva població que actualment resideixen a Cambrils i el seu interès en establir vincles entre els dos municipis. Amb aquest objectiu, el dia abans la delegació també s'havia reunit amb ciutadans i ciutadanes procedents de la zona. L'alcalde d'aquesta població andalusa va explicar que calculen que entre les províncies de Tarragona i Girona i les Illes Balears hi viuen entre 4.000 i 5.000 persones que són originaries o descendents de Pozo de Alcón. 

Pozo de Alcón és una població de 4.731 habitants de la província de Jaén amb molta experiència amb turisme d'interior, sobretot al volant de la Sierra del Pozo, dins del Parque Natural de Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas. Cal destacar que el turisme s'està consolidant amb una oferta hotelera suma un total de prop de 1.000 llits. També té un pes important la indústria relacionada amb l'oli, la xocolata i la mel d'alta qualitat.  

Comenta aquest article