Esports

Futbol

El Cambrils Unió B s'imposa per la mínima al Costa Daurada i se situa líder del seu grup

El Cambrils Unió B va disputar, ahir al vespre, el partit de la segona jornada de lliga que havia estat ajornat a petició del Costa Daurada

Per Redacció

Imatge d'un partit del Cambrils Unió B aquesta temporada
Imatge d'un partit del Cambrils Unió B aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol

Quarta Catalana (Grup 23)

Cambrils Unió B 2 - Costa Daurada 1

El Cambrils Unió B va disputar, ahir al vespre, el partit de la segona jornada de lliga que havia estat ajornat a petició del Costa Daurada. Els cambrilencs van desplegar un bon joc i van dominar el seu rival, però el gol es va resistir fins a les acaballes del primer període quan Clavero va anotar el primer dels locals. En la represa va seguir la mateixa tònica, un Cambrils dominador però que no acabava de rematar en la zona de finalització. Malgrat les ocasions, els cambrilencs no eren capaços d'anotar el segon gol de la tranquil·litat i això va donar confiança als visitants. Fruit d'això van disposar de diverses ocasions. En una d'aquestes va arribar el gol de l'empat, en el minut 88. Quan semblava que aquest seria el resultat definitiu, el Cambrils Unió es refeia ràpidament i marcava el segon, només un minut després, obra de Gerard Dengra.

Amb aquest triomf, l'equip és líder del seu grup amb 15 punts, tres punts més que les Borges i el Reus que són el segon i tercer classificat, respectivament. A més, l'equip és el menys golejat del seu grup amb només quatre gols encaixats en cinc partits jugats.

Aquest proper dissabte 29 d'octubre, a les 18.30 hores, l'equip rebrà la visita del Pare Manyanet, quart classificat del grup.

Comenta aquest article