Cultura

La banda barcelonina Dead Bones ofereix una actuació en directe al "pub" La Bohème

Per Ignasi Martí



Foto de grup dels membres de la banda barcelonina Dead Bones
La banda barcelonina de punk-core Dead bones va realitzar una actuació en directe al pub La Bohème el passat diumenge dia 8. El grup va venir a presentar el seu primer treball, Carnús 016 MM 01, gravat el passat abril a Alamo Estudios. El treball es distribueix a través de Carnus Records i Mundo Mejor. Javi, el cantant de la banda, ja va actuar a Cambrils fa uns mesos com a vocalista dels desapareguts Kissin Cousins.  Els altres membres del grup són Jordi "Pepe" a la bateria, Cirera al baix, i a les guitarres Toni i Enric.

Els temes de la banda desprenen ràbia i mala llet contra les hipocresies de la societat, la guerra, els poderosos i la cotidianitat més aburrida. Entre els temes que podem trobar al CD hi ha “International holocaust”, “Sang” o “No en el meu nom”. Es dóna el cas que Mundo Mejor, una de les distribuïdores del CD de Dead Bones, és una iniciativa del cambrilenc Marcos Jiménez. Mundo Mejor es dedica a la distribució de CD però sobretot de vinils de punk i hardcore, però a més pretén dedicar-se a d'altres productes culturals com publicacions diverses.

Amb la voluntat de difondre bandes fora de l’àmbit de l’SGAE, Mundo Mejor ja ha distribuït material per diferents països europeus on s’han interessat pels grups que ofereix la distribuïdora creada aquest any. Per a més informació es pot consultar l'adreça www.myspace.com/mundomejorrecords.

Comenta aquest article