Cultura

El grup cambrilenc Kota Zero fa la presentació oficial del seu primer CD "No pierdas la razón"

Per Ignasi MartíEl grup cambrilenc, en un moment de l'actuació, dissabte passat al pub l'Espantall
El passat dissabte 7 de juliol el grup local Kota Zero va presentar al pub l’Espantall el seu primer treball, No pierdas la razón. Davant d’un públic que va omplir a vessar el local, la banda de punk-rock va fer gala de la seva energia amb una directa descàrrega de tots els temes que podem trobar en el seu enregistrament. La posada a la venda del CD fa només unes setmanes suposa la culminació de feina de mesos que va finalitzar amb la grabació als estudis Melanfonia. Entre els aspectes a destacar de l’actuació de dissabte constatar com Rus –el cantant del grup– cada cop es mostra més enèrgic i implicat amb l’actuació.

El públic que omplia el local va poder gaudir de temes que ja figuren com a emblema del grup com “No la pierdas” o “Discriminación”, on es pot notar el costat més reivindicatiu del grup. A més del vocalista, el Pitu (guitarra), Jacint (baix) i Xavier (bateria) van comptar amb la participació de diferents músics que apareixen al CD: Bali (veus), Marc (percussió) i Vila (guitarra). Kota Zero va obserquiar el públic de sempre amb un tema de La Polla i un de Piperrak.

Aquest estiu tenen previst engegar una sèrie d’actuacions per presentar el seu CD i per estar al dia de l’actualitat del grup es pot consultar la web de Kota Zero <www.kotazero.net>.

Comenta aquest article