El Laguna no aixeca cap i encaixa la quarta derrota consecutiva

En el seu desplaçament a la pista del Futsal Valls, l'equip va caure golejat per un clar 8 a 2

Imatge d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'un partit del Laguna aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana Futbol Sala (grup 3)

Futsal Valls 8 - Laguna CFS 2

El Laguna no aixeca cap i encara no ha sumat cap victòria en tota la lliga. Aquesta darrera jornada, l'equip es va desplaçar a la complicada pista del Futsal Valls, el segon classificat del grup. En el minut 5 de joc, els locals es van avançar en el marcador, però el Laguna va saber reaccionar i va poder fer l'empat en el minut 16 de joc obra d'Omar. Amb l'empat en el lluminós es va arribar al descans. Ja en la represa, el Valls va tornar a marcar, però només un minut després, novament Omar, posava les taules en el marcador. A partir d'aquí vendaval ofensiu dels vallencs que van anotar sis gols –un d'aquests de penal– fins al final del partit deixant la golejada final en 8 a 2.

El Laguna és cuer del grup amb quatre derrotes en quatre partits. El proper dissabte 29 d'octubre, a les 20 hores, rebrà la visita de La Sentiu, novè classificat.